Modelkou na jeden den - Fotoreportáž
Foto: archiv autorky

Modelkou na jeden den - Fotoreportáž

17. 11. 2017

Milé dámy a pánové,

kteří se zajímáte o módu a vše kolem ní, seznámím vás s reportáží o Tallinnu,hlavním městě Estonska.

Po úžasném víkendu plném neuvěřitelných zážitků v estonském Tallinnu, kde jsem si připadala jako v pohádce, jsem opět v realitě.
Jsem velmi šťastná, že mne vybrala odborná porota firmy Cellbes a že jsem mohla reprezentovat jak jejich firmu Cellbes, tak svoji krásnou českou zemi v dalekém Tallinnu.
Taková šance se nikdy neodmítá. Je to náhoda či štěstí, které některého člověka potká jedenkrát za život?
 
Historické centrum Tallinnu patří mezi památky UNESCO. Prohllídka  historického jádra nás zavedla do kamenných uliček s pozůstatky hradeb, věží,kostelů, typické jsou hansovní domy, hradby, odkud je nádherný výhled na pobřeží moře, přístav a celé město. Být tam tak v jiném období, kdy se dá sednout někde na vyhlídku a zasněně koukat na daleký obzor! Pozorně pozorovat lodě, které připlouvají hlavně z Finska. Nezapomenutelným zážitkem bude pro mne i katedrála sv.Alexandra Něvského, krásnější jsem snad nikde neviděla.
.
Do Tallinnu jsme přiletěly s manažerkou, která nás doprovázela. a slovenskou modelkou do ne příliš hezkého počasí. Byly jsme překvapeny krásným, ba luxusním hotelem St.Petersbourg Hotel Tallinn, odkaz:  http://www.hotelstpetersbourg.com/hotel-pictures/, kde jsme byly dvě noci ubytovány /každá svůj pokoj/ a hýčkány formou lázeňských procedur  /masážemi různého druhu/, které jsme si mohly vybrat. Také jsme absolvovaly prohlídku historického města a odpoledne jsme měly program, přípravu k fotografování /líčení, česání, zkouška oděvů/.
Všichni se k nám chovali velmi přátelsky, personál hotelu, stylista, vizážistka, fotografka. Vše organizovala hlavní manažerka Světlana, příjemná a milá dáma, co má na starosti všechny firmy Cellbes, jak v Estonsku, tak i v Lotyšsku, Polsku, Česku a Slovensku. Její tým byl profesionální a skvělý.
Cítila jsem se uvolněně, pohodově, báječně a přirozeně.
Preferuji přirozenost a prostě jsem taková, jaká jsem k svému věku, bez nějakých faceliftingů obličeje. Obejdu se bez pomoci estetické chirurgie. Nemám žádné chirurgické úpravy na těle, ani výplně či implantáty, ani permanentní makeup..
 
Byl to ten nejkrásnější dárek k mým kulatým narozeninám v tomto roce.
Někdy se vám samy slzy štěstí hrnou do očí, jsou to emoce, zvláštní pocity. Mnohokrát člověku chybí slova díků, které i tak jsou nedostačující, pro to, co jsem všechno za víkend zažila.
 
Moc chci poděkovat firmě CELLBES a celému jejich týmu za nezapomenutelně prožitý víkend "Modelkou na jeden den" v kruhu báječných,profesionálních lidiček.
I když neumím jejich řeč, domlouvaly jsme se za pomoci naší české manažerky. A někdy mezi sebou, bez ní, rukama, očima, opětovaly jsme úsměvy. Byla to přátelská a neopakovatelná atmosféra mezi skvělými modelkami z různých států, nikdy na ně nezapomenu.


Takové zážitky bych přála každé obyčejné ženě, jako jsem já. Ovšem na to musí mít člověk zdravé sebevědomí. Dá to hodně práce, odříkání a úsilí, si svou cestičku vyšlapat až na vrchol. Může se stát, že před vrcholem, kdy má někdo vítězství na dosah, může spadnout, zvedne se a zkusí to někde jinde a  znova. Ale věřte, že to stojí za to, i přes nějaké nepřející osoby se vše dá hravě zvládnout
 
Být skutečnou" Modelkou na jeden den", tak se mi splnil můj sen.
Byť krátký, ale nádherný den v St.Petersbourgu s CELLBES outfity předváděn.
 
Přikládám fotografie z Tallinnu a pár svých fotografií, které jsou bez retuše, nejsou profesionální.
Ty budou později, až mi je pošlou.Pokud to bude někoho z dam zajímat, ráda je zveřejním.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Foltýnová
Pěkná ,pěkná,pěkná.Co na to více říct.Moc Ti to Alenko přeji.Je tady tolik pěkných komentářů a já se dala dnes zase do čtení.
Miluše Hasenohrlová
Pěkná a velice zajímavá fotoreportáž.Aleno, jen tak úspěšně dál.
Libor Farský
Alenka to má v genech. Již jsem stejně obdivoval přirozenou krásu její maminky. Ovšem také krásný a citlivý článek, kde o ní Alenka psala.
Dana Tomanová
Paní Alenko, moc hezký článek s krásné fotografie, moc Vám to sluší, gratuluji!
Eva Mužíková
Ali, tak jsem se konečně dostala k přečtení Tvého článku a také k prohlédnutí zajímavých fotek. Jsi nejen dobrý vypravěč, ale i fotograf. To jsem poznala již na Fotu dne. Tvůj " vstup " na íčko začal trochu podle mne nešťastnou volbou oblečení v soutěži o nejzajímavější pro volný čas. Tam jsme Tě skoro všichni, včetně poroty poslaly na místo, tuším poslední. Ale upřímně, kdyby jsi zvolila jiné, které jsi později ukázala, určitě by to dopadlo jinak.. No a časem se z " ošklivého kačátka" stala krásná labuť. / promiň to přirovnání, ale asi mi rozumíš/. Tak jen tak dál děvče, odvážným štěstí přeje...Těším se na další fotky, i když tyto, neprofesiální, jsou překrásné.
Jitka Chodorová
Alenko, dostala jsi do vínku krásu, skromnost a přirozenost, jsem ráda, že si tě múza našla i v obyčejném životě, byla by totiž škoda, kdyby jste se spolu minuly, protože ty prostě do této branže patříš. Děkuji i za krásné fotky, a věřím, že tento úspěch nebyl tvůj poslední. Moc ti to přeji, to mi věř. Jitka
Alena Várošová
Další poděkování patří těm,co mi napsali po mém komentáři.Snad tolik chvály si ani nezasloužím. Celý život jsem se nikde neprosazovala,byla jsem spíše tou pracovitou a skromnou Popelkou,žádné úspěchy se v mládí nekonaly.Až před třemi roky,v r.2014 co jsem poprve soutěžila v EU babičce. Jinak znám spíše tu rodinnou a i fyzickou práci,velká zahrada,/nařezat 6 kubíků dřeva s manželem během týdne/,odvést,narovnat a zaceltovat, než nějaké kulturní akce,výlety,pobavení.Ještě chodím do práce jako aranžerka na výlohy a dle potřeby i zaskakuji v prodejně.Také se starám o svou skoro o 93 letou maminku,takže přes den jsem na kole u ní.Jinak o sebe pečuje sama.Ale potřebuje dohled,no jako malé dítě..Takže moc volného čau mi nezbývá,jsem stále v jednom kole.Určitě tak nevypadám,každý si řekne pěstěná dáma,ale skutečnost je jiná.Takové akce, - i lázně,moře, to je úplně něco jiného,to je pro mne jiný svět,jsem mezi lidmi žiji,hraji si na dámu- mám ráda lidi....to je pro mne relax,odpočinek a vracím se domů jako Popelka do reálu.
Lenka Hudečková
Parádní fotoreportáž Alenko. I přes nepřízeň počasí jste si to užily a Tobě to jako vždy mooooc sluší. Děkujeme za sdílení.
Eva Krausová
Alenko, jistě to byl super zážitek pro Vás. Mne to sice více táhne do přírody, než na mola modelek, ale člověk by měl jít za tím, co mu dělá radost. Jak to výstižně napsala Lidmilka, naše životní touhy se sice liší, ale prožívejte to, co máte nejraději. O tom je přece štěstí.
Blanka Macháčková
Obdivuji vaši odvahu i životní styl, který z vás dělá tak krásnou ženu. Blahopřeji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.