Nádherné vánoce v mlze
ilustrační foto: pixabay.com

Nádherné vánoce v mlze

23. 12. 2017

Zažila jsem letos na podzim něco, co třeba nezažije někdo z nás za celý život. Po několika desetiletích jsem se sešla se svojí první láskou! Nedovedla jsem si představit, jaké to bude, a dost jsem se bála. To, co jsem  prožila, bylo něco tak kouzelného...Ano, z mé strany v tom bylo hodně slz, ale jsem šťastná, že jsem to mohla prožít. Všechny přípravy na Vánoce jsem provedla stejně pečlivě a tak, jako je moje rodina zvyklá, nikdo nemá tušení, že by nebylo pro ně něco OK. Ale jsem šťastná, že naše setkání se spolužákem, který mě prvně políbil, s krásným klukem, po padesáti letech, bylo takové, jaké bylo. Snažím se, vše mám připraveno, ale stejně je to letos poprvé, že po pětačtyřiceti letech manželství by mi snad bylo jedno, jsou-li dveře vyleštěné, či nikoliv.
P.S. Jsem stará harfa, mám více kg než modelky, ale jsem milovaná. A vám všem, kteří to čtete, přeju hodně zdraví a hlavně to zdraví!

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...