Nádherné vánoce v mlze
ilustrační foto: pixabay.com

Nádherné vánoce v mlze

23. 12. 2017

Zažila jsem letos na podzim něco, co třeba nezažije někdo z nás za celý život. Po několika desetiletích jsem se sešla se svojí první láskou! Nedovedla jsem si představit, jaké to bude, a dost jsem se bála. To, co jsem  prožila, bylo něco tak kouzelného...Ano, z mé strany v tom bylo hodně slz, ale jsem šťastná, že jsem to mohla prožít. Všechny přípravy na Vánoce jsem provedla stejně pečlivě a tak, jako je moje rodina zvyklá, nikdo nemá tušení, že by nebylo pro ně něco OK. Ale jsem šťastná, že naše setkání se spolužákem, který mě prvně políbil, s krásným klukem, po padesáti letech, bylo takové, jaké bylo. Snažím se, vše mám připraveno, ale stejně je to letos poprvé, že po pětačtyřiceti letech manželství by mi snad bylo jedno, jsou-li dveře vyleštěné, či nikoliv.
P.S. Jsem stará harfa, mám více kg než modelky, ale jsem milovaná. A vám všem, kteří to čtete, přeju hodně zdraví a hlavně to zdraví!

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Foltýnová
Hezký příběh.Na první lásku se nikdy nezapomíná.Já mám svoji první lásku doma už 45 let.
Lidmila Nejedlá
Přeji všem, kdo jsou milováni. Užívejte si to .
Zuzana Pivcová
I když jsem díky internetu objevila několik svých dřívějších lásek, sblížit se už nedalo, i když jsme byli dokonce oba nezadaní. Dělil nás propastný rozdíl uplynulých mnoha let a pouze vzpomínkou na něco někdejšího společného se žít nedalo. Věřím ale, že někde se takový zázrak navázání přetrženého vlákna dít může. Srdečně Vám to přeji. Člověk žije jen jednou a city by asi v sobě zabít neměl.
Eva Mužíková
Helenko, něco podobného jako Vám se mi stalo začátkem prosince. Po 41 letech jsem se setkala se svojí opravdu velkou láskou. Využila jsem mojí cesty do Prahy za účelem setkání se s íčkařemi u Tří prasátek. Čekal na mne u autobusu a doprovodil do restaurace. Přestože bylo setkání krátké, moc a moc jsme si jej oba užili a loučení bylo tak dojemné, že došlo i na slzičky....
Naděžda Špásová
Měla jsem lásek hodně, ale velkou jen jednu. Občas se mi o něm zdá. Neviděla jsem ho přes 40 let, takže ani nevím, jestli bych ho ještě poznala.
Oldřich Čepelka
Nevím, zda jsem všechno z textu pochopil, jak bylo míněno, ale jsem velký fanda silných zážitků. Protože o tom je život. Život se neskládá z roků a dnů, ale z okamžitých zážitků (a pár vzpomínek na ně), které jste prožili celým srdcem, hlavou, každou buňkou těla.
Věra Ježková
Váš příběh na mne zapůsobil. Na svoji první lásku (z gymnázia) si občas vzpomenu. Ráda bych věděla, jak žil. Nic víc, mám přítele. Shodou okolností se jmenuje stejně jako můj první kluk. Kruh se uzavřel.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.