Naše středeční setkání v redakci
FOTO: redakce

Naše středeční setkání v redakci

7. 1. 2018

Milé čtenářky, milí čtenáři,

ve středu 10. ledna se od 14. hodin uskuteční setkání příznivců portálu i60 v naší redakci v budově Pražského kreativního centra na Staroměstském náměstí č.p. 1/4 (dům na rohu Staroměstského a Malého náměstí, cca 100 m vlevo od Pražského orloje, vchod v podloubí, projdete vrátnicí a výtahem vyjedete či po schodech vyjdete do 3. poschodí).

Děkujeme čenářům, kteří svou účast nahlásili na chatu, už se na vás všechny těšíme. A jak to bude probíhat?

Nečekejte žádné oficiality. Představíme vám naši skromnou redakci, ukážeme vám, z jakého místa "vyrábíme" náš magazín, pohostíme vás sklenkou (dvěma, třemi...) vína, najde se i něco málo k zakousnutí.

Jen chceme upozornit - prostory, které budeme mít k dispozici, jsou poněkud stísněné a je tam minimum míst k sezení. Spíše budeme korzovat po chodbách, pavlači, redakci, kuchyňce atd. Avizoval jsem, že máte přinést vánoční cukroví. To samozřejmě není podmínkou, zvláště, když už je dávno po svátcích a cukroví je většinou již v žaludcích...

Pokud někdo nějakou sladkůstku či jinou dobrotu přinese, počítejte, prosím, s tím, že nebudeme mít k dispozici takové množství nádobí. Budeme mít připraveny platové talíře, kelímky a příbory, které po akci jednoduše zlikvidujeme.

Tedy, nebude to žádná "hogo fogo" akce, ale věřím, že o to více si ji užijeme. Končit budeme muset kolem 18. hodiny, poté je možné přesunout se do nějakého restauračního zařízení.

 

A ještě naše soutěže
V pátek 5. ledna skončila naše soutěž s názvem "Zážitek roku 2017". K redakcí vybraným vítězkám - Jitce Chodorové, Haně Práglové a Lence Černé, přibyla čtvrtá vítězka, kterou se díky hlasům čtenářů stala paní Alena Várošová. Všechny výherkyně obdrží od redakce produkty z konopí. Gratulujeme!

Přidáváme také vylosovaného vítěze vědomostního kvízu uplynulého týdne. Je jím pan Jiří Hradecký. Také jemu posíláme gratulace a knižní cenu.

Již brzy vám představíme nové soutěže letošního roku, a tak sledujte i nadále náš portál.

Ve středu na shledanou!

 

 

čtenáři i60.cz
Hodnocení:
(4.9 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.