Naše středeční setkání v redakci
FOTO: redakce

Naše středeční setkání v redakci

7. 1. 2018

Milé čtenářky, milí čtenáři,

ve středu 10. ledna se od 14. hodin uskuteční setkání příznivců portálu i60 v naší redakci v budově Pražského kreativního centra na Staroměstském náměstí č.p. 1/4 (dům na rohu Staroměstského a Malého náměstí, cca 100 m vlevo od Pražského orloje, vchod v podloubí, projdete vrátnicí a výtahem vyjedete či po schodech vyjdete do 3. poschodí).

Děkujeme čenářům, kteří svou účast nahlásili na chatu, už se na vás všechny těšíme. A jak to bude probíhat?

Nečekejte žádné oficiality. Představíme vám naši skromnou redakci, ukážeme vám, z jakého místa "vyrábíme" náš magazín, pohostíme vás sklenkou (dvěma, třemi...) vína, najde se i něco málo k zakousnutí.

Jen chceme upozornit - prostory, které budeme mít k dispozici, jsou poněkud stísněné a je tam minimum míst k sezení. Spíše budeme korzovat po chodbách, pavlači, redakci, kuchyňce atd. Avizoval jsem, že máte přinést vánoční cukroví. To samozřejmě není podmínkou, zvláště, když už je dávno po svátcích a cukroví je většinou již v žaludcích...

Pokud někdo nějakou sladkůstku či jinou dobrotu přinese, počítejte, prosím, s tím, že nebudeme mít k dispozici takové množství nádobí. Budeme mít připraveny platové talíře, kelímky a příbory, které po akci jednoduše zlikvidujeme.

Tedy, nebude to žádná "hogo fogo" akce, ale věřím, že o to více si ji užijeme. Končit budeme muset kolem 18. hodiny, poté je možné přesunout se do nějakého restauračního zařízení.

 

A ještě naše soutěže
V pátek 5. ledna skončila naše soutěž s názvem "Zážitek roku 2017". K redakcí vybraným vítězkám - Jitce Chodorové, Haně Práglové a Lence Černé, přibyla čtvrtá vítězka, kterou se díky hlasům čtenářů stala paní Alena Várošová. Všechny výherkyně obdrží od redakce produkty z konopí. Gratulujeme!

Přidáváme také vylosovaného vítěze vědomostního kvízu uplynulého týdne. Je jím pan Jiří Hradecký. Také jemu posíláme gratulace a knižní cenu.

Již brzy vám představíme nové soutěže letošního roku, a tak sledujte i nadále náš portál.

Ve středu na shledanou!

 

 

čtenáři i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.9 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Oldřich Čepelka
Pokud se na někoho z vás účastníků středeční párty v Praze nedostala moje knížka Maléry a já, tak mi napište na malery@tima-liberec.cz, přidejte adresu a číslo účtu a já vám ji pošlu za 100 Kč + poštovné 30 Kč. Podle účtu poznám, kdo mi dodatečně zaplatí. Děkuji.
Jitka Hašková
Všechny pozdravuji. Moc jsem se těšila, ale nemohu přijít. Stále mi není dobře.
Marie Franková
Přeji Vám úžasné chvíle při tomto setkání, snad se tato příležitost bude brzy opakovat a zúčastním se také. Těším se předem na fotky, doufám, že budou....
Naděžda Špásová
Tak ještě jednou. Všichni si ten zítřek v Praze užijte. Já se budu těšit na Plzeň. :-)
Marie Novotná
Také se těším Evo a nebudeme to jen my,kdo se rád pokochá krásou Prahy před začátkem setkání.
Dana Puchalská
Tak jsem se těšila že ve středu přijdu,ale zuby si řekly že mně potrápí a tak z toho není nic. No nevadí. Přeji všem pěknou pohodu a dobrou náladu. A už se těším až se podívám na fotky. Krásný den přeje Dana.
Alena Tollarová
Já taky, doufám, Evo. A těším se.
Eva Balúchová
Vzkaz pro Ilonu Kolářovu.Já bydlím docela na samotě,když jdu ven,potkám občas nějakou babičku nebo maminku s dětmi.Město je mě vzácné a v Praze je toho tolik k vidění.Doufám,že si čas od příjezdu vlaku do začátku setkání užijeme.
Jan Raška
Dobrý večer, paní Várošová, jistě nejste sama, kdo může mít pocit křivdy, že nezískal tu či onu cenu nebo že jsme někoho nepochválili více či nedostatečně. Náš portál a jeho čtenářstvo se, k naší radosti, stále rozrůstá a není už v našich silách "být u všeho". Nejsem si ale vědom, že byste na soutěži krásy (nevím, jak se jmenovala), reprezentovala náš portál, jak píšete. My jsme nikoho do žadné takové soutěže nenominovali. To ale neznamená, že vám úspěch nepřeji, dodatečně - a s omluvou, že pozdě - vám gratuluji. A že jste nebyla v této poslední soutěži vybrána redakcí? Tak to si určitě říkají i další soutěžící. Nejraději bychom vždy ocenili všechny, kteří si dají tu práci a do soutěže svůj příspěvek vyšlou, ale holt tolik cen nemíváme a jako v každé soutěži jsou holt vítězové a poražení... Tak třeba vám to vyjde příště.
Jana Šenbergerová
Gratuluji výhercům a děkuji všem, kteří sice nevyhráli, ale zúčastnili se a potěšili tak spoustu svých čtenářů.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%