Toaletní stolek v moderní domácnosti
Ilustrační foto: dona-shop.cz

Toaletní stolek v moderní domácnosti

25. 1. 2018

V domácnosti každé dámy má tradičně své místo toaletní stolek. Jako první se začal objevovat ve francouzských šlechtických rodinách v 17. století, postupně se rozšířil mezi běžné lidi. Dnes může být jak obyčejnější, tak naprosto luxusní. Záleží a tom, co od něj požadujete a jaký se vám bude hodit ke zbytku zařízení domácnosti. 

Stolky mnoha podob

Moderní pojetí toaletky můžeme chápat různě, klidně v netradičních tvarech a barvách jako ze sci-fi filmu. Někdo ale zase ocení stolek klasický nebo v retro stylu. Nic není problém, dnes seženete tento druh nábytku historický, jednoduchý, nápaditý i moderní. 

Pánům vstup zakázán…

Toaletní stolek je malým královstvím jeho majitelky. Najdeme v něm nejen kosmetiku, parfémy a hřebeny, ale třeba i písemnosti nebo knihy. Slouží převážně na kosmetické i osobní věci, jeho součástí je zrcadlo. Poskytne vám úložný prostor spolu s oázou klidu. Nabídne vám útočiště na každodenní přípravy do práce, každá kosmetická pomůcka bude mít najednou své místo. 

Vzhled podle vkusu i zbytku nábytku

Volba vzhledu záleží na osobním vkusu i uspořádání bytu. V moderním designu vedou plast, kov a sklo, v tom tradičním zase poctivé pravé dřevo, třeba toaletní stolek dub sonoma. Vybaven musí být několika šuplíky, které umožní přehledné uspořádání věcí. Od věci nejsou vnitřní organizéry do šuplíku, ve kterých budou mít samostatné věci a skupiny věcí pevné místo.

Denní světlo nejlépe

Stoleček si můžete sehnat šikovně na míru, aby přesně zapadl do vašeho interiéru. Nezapomeňte na židličku či taburet pro pohodlné sezení. Můžete-li si vybrat, sluší toaletnímu stolku místo u okna, které poskytuje nejvíce přirozeného denního světla. Umožní přirozené nalíčení.

Každá žena si zaslouží doma vlastní koutek. Myslete při plánování bytu i na sebe a „ukradněte“ si kousek prostoru pro své zkrášlování, kosmetiku a „poklady“. Místo na toaletní stolek se zrcadlem najdete při troše snahy i v tom nejmenším bytě.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.