Kamarádka Fotografie

Kamarádka Fotografie

14. 9. 2012

Fotografie dříve pouze černobílá vyvolávána na fotopapír - kamarádka, která uchová veškeré vzpomínky. Společnice bez kostí, parádnice jemná a laskavá. Ta něžná kráska bez slov vysloví mnoho.

Dnes již v barevném kabátku z elektronického fotoaparátu, uložena do počítače, hledána a prohlížena s velkým zájmem. Okopírována v lesklém hábitu, okouzlující tvář, postava, příroda nebo domácí mazlíček...

Jak povznášející, nesoucí vroucí cit minulosti. Vytvořena pro radost svou i rodiny, vytvořena pro chvíle pohody, která nastává prohlížením si času, který tak rychle uběhl i bez nožiček. Hodící se do zajímavé soutěže, která potěší mnoho lidí, mnoho těch, kteří milují tu malou elektrověcičku ve své dlani, která vteřinou bleskne a je dílo na světě. Ta památeční lehounká drobnost, která vysvitne jako slunce do kraje.

TAK ROZJASNI MILÁ FOTOGRAFIE NAŠE MINUTY, HODINY, DNY, TÝDNY, MĚSÍCE A ROKY V NAŠEM BYTÍ, V NAŠÍ KRÁSNÉ ZEMI ČESKÉ. POJD S NÁMI ZA RUKU PUVABNOU PŘÍRODOU.

 

Z archivu - náš portál obsahuje cca 2500 čtenářských příspěvků,  nejrůznějších příběhů ze života, vzpomínek, ale i cestovatelských tipů, rad či gastronomických receptů. Připomeňme si vybrané příspěvky, které obohatily tento portál. Patří k nim i tento, který jste si právě přečetli.
fotografie fotografování
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%