Fotoreportáž: Pro milovníky aut veteránů
Foto: autorka

Fotoreportáž: Pro milovníky aut veteránů

29. 4. 2018

Ačkoliv celý život nevlastním řidičský průkaz a autům vůbec nerozumím, ráda si je prohlížím, a když se naskytne možnost, jdu se podívat na nějakou automobilovou výstavu. K těm, co obdivuji nejvíce, patří dnes již historické vozy, a to domácí i zahraniční nejrůznějších značek, které jsou chloubou svých majitelů.

Federace klubů historických vozidel ČR uspořádala v sobotu 28. 4. v areálu Psychiatrické nemocnice v Praze - Bohnicích celodenní výstavní akci s programem  - oficiálně 1. ročník Zahájení sezóny automobilových veteránů Grand veteran.

Ačkoliv jsme z programu viděly pouhý zlomek, dozvěděly jsme se z informací, že se jednalo o průřez stoletou historií naší republiky, kompozici jízd  historických vozidel a videoprojekce, počínaje jízdou prezidenta Masaryka a konče odchodem sovětských vojsk z našeho území. Po ukončení programu pak vozidla projela Prahou a celou akci zakončil galavečer v Mercenes-Benz Foru na Chodově.

Místo dalšího neodborného povídání si vám raději dovolím nabídnout přehlídku řady automobilových krasavců tak, jak se mi podařilo je zachytit fotoaparátem.

Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.