Je doba tenisková. Podlehneme?
Ilustrační foto: pinterest.com

Je doba tenisková. Podlehneme?

17. 5. 2018

Tenisky. Bílé, barevné, zlaté. Nízké nebo na podivných vysokých platformách. Nosí se už nejen na sport, ale také ke klasickým kalhotám a dokonce k sukním. Fakt je dobré vzít tuto módu na vědomí, protože je pohodlná.

Dámy vyššího věku nebo silnějších postav si často stěžují, že najít pohodlné boty je problém. Každý, koho někdy bolely z nějakého důvodu nohy, jim dává za pravdu. Pokud žena chce, aby bota byla pěkná, slušivá a zároveň pohodlná, často hledá dlouho, předlouho. A čím je starší, tím více tento problém zpravidla řeší. Proto je dobré současnou dobu teniskovou zaregistrovat. Právě tenisky totiž jsou pro mnoho žen řešením tohoto problému.

Je ovšem třeba odhodit předsudky a neříkat: tohle je pro mladé, to se od určitého věku nehodí. Tenisky mohou nosit děti, slečny, zralé ženy i seniorky velmi vysokého věku. Jde jen o to najít ty pravé, které sedí. No, tak jistě, není třeba této módě podléhat tak, že si šedesátiletá dáma nazuje tenisky ke květované sukni, jako to dnes často dělají mladé dívky. Nicméně klasická věčná kombinace spočívající v tmavých úzkých kalhotách, jednoduché košili, případně v dobře padnoucím saku, může být teniskami doplněna kdykoli. Tenisky se nyní totiž vyrábějí v tak neuvěřitelných podobách, barvách a vzorech, že už dávno nejde o obuv určenou jen pro sport. Jsou zlaté, stříbrné, květované, v pastelových barvách. A mimochodem, jde o typický doplněk, který takzvaně omlazuje.

Dáma v teniskách totiž světu dává najevo, že je aktivní, sebevědomá, potřebuje se pohodlně přemisťovat a už dávno má za sebou časy, kdy klopýtala v lodičkách městem, protože jí záleželo na tom, aby byla takzvaně sexy. Teď už je ve věku, kdy ví, že kouzlo ženy je v něčem jiném. Tak právě to mohou tenisky vyjadřovat. Takže je důvod je vyzkoušet, vždyť se mnohdy dají pořídit oproti jiným botám za velmi nízké ceny.

móda
Hodnocení:
(4.8 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%