Dvě nové soutěže portálu i60
Ilustrační foto: pixabay.com

Dvě nové soutěže portálu i60

12. 7. 2018

Připomínáme, že na portále i60 právě běží dvě soutěže: "Můj prázdninový tip" a "Zvířata a já". Soutěží se o vstupenky do ZOO a čelovky Petzl Tikkina.

Články o domácích mazlíčcích patří už léta na našem portále k těm nejčtenějším. A také v rubrice Foto dne jsou častým tématem zvířata všeho druhu. Proto jsme se rozhodli vyhlásit literární soutěž na téma "Zvířata a já". Tady jsou její pravidla:

Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu i60. Do soutěže může každý soutěžící vložit maximálně dva soutěžní příspěvky. Ty mohou mít libovolnou formu. Může to být příběh o vašem zážitku se zvířaty, mohou to být vzpomínky na dětství či mládí spojené se zvířátky, může to být povídka, ale také třeba fotoreportáž. Podmínkou soutěžního příspěvku je připojení alespoň jedné fotografie. všechny příspěvky musí být vloženy na portál prostřednictvím čtenářského profilu. Soutěž potrvá od dnešního dne do konce prázdnín, tedy 31.srpna 2018. Redakce vybere pět nejzajímavějších příspěvků, jejichž autoři obdrží vstupenky do ZOO Praha, případně zoologické zahrady, kterou si vybere sám oceněný soutěžící. Výsledky soutěže vyhlásíme v neděli 2. září 2018.

 

čelovka.jpg

 

Prázdnínový tip

A myslíme i na čtenáře - cestovatele. Kam vyrazit o prázdninách? Zavzpomínejte na místa, kde se vám v posledních letech nejvíce líbilo, a napište tip pro naše čtenáře. Mohou to být místa pro letní dovolenou, ale i jednodenní výlet po krásách České republiky. Psát můžete i o tipu na dovolenou v zahraničí. I u této soutěže jsou pravidla stejná - každý soutěžící musí vložit soutěžní příspěvek prosřednictvím svého čtenářského profilu a připojit k němu alespoň jednu fotografii. Tato soutěž potvrvá do 31. července a tři nejzajímavější příspěvky budou oceněny čelovou svítilnou Petzl Tikkina.

Naše fotosoutěže

Připomínáme, že do 15. června probíhá fotosoutěž na téma "Obrázky jara", v níž se hraje o outdoorové peněženky. Více o soutěži se dozvíte na tomto místě. A v běhu je také fotosoutěž na téma "Děti očima seniorů", kterou náš portál pořádá společně s Městskou částí Praha 3. Nejlepší fotografie budou vystaveny v Informačním středisku této městské části na Náměstí Jiřího z Poděbrad. K této soutěži najdete podrobné informace zde.

Vědomostní kvíz a Počin týdne

Už ani nemusíme připomínat, že každý den můžete soutěžit ve vědomostním kvízu. Soutěží se o knižní ceny. A jak to dopadlo tentokrát? Z úspěšných soutěžících měla tentokrát štěstí paní Miroslava Kinštová. Knižní cenu od nás obdrží také Jiří Libánský, jehož hezký článek Všichni dobří vodáci jsme vyhodnotili jako Počin týdne. Gratulujeme!

 

 

 

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%