Hledáme modelky na Píseckou bránu
FOTO: Miluše Převrátilová

Hledáme modelky na Píseckou bránu

7. 8. 2018

Je vám více než pětapadesát let? A chcete si vyzkoušet, jaké to je býti modelkou? Nyní máte příležitost! Hledáme modelky na módní přehlídku, která se uskuteční 25. září na Písecké bráně v Praze 6.

Již tradiční módní přehlídka v krásném prostředí Písecké brány je součástí akce Babí léto v pohybu, kterou pořádá spolek Porte.

Přihlásit se na přehlídku mohou dámy, které se zaregistrovaly na našem portále jako modelky, tedy vložily informace o sobě v sekci Senior Fashion. Outfit modelkám vybere naše dvorní stylistka Elen Zajíčková, na jejíž mail (elen39@volny.cz) zájemkyně o módní přehlídku zašlou údaje o sobě - jméno, věk, bydliště a konfekční velikost, číslo obuvi, aktuální fotografii a číslo mobilního telefonu, a to nejpozději do 15. srpna.

Podmínkou účasti je časová flexibilita - vybrané modelky musí počítat s tím, že se s módní stylistkou sejdou minimálně dvakrát, poprvé při zkoušení outfitu cca 3-4 týdny před akcí a v den módní přehlídky, kdy musí být k dispozici již cca od 10 hodin. Samotná přehlídka se bude konat kolem 15. hodiny.

Z přihlášených zájemkyň a zájemců vybere redakce společně se stylistkou 8 dam, kterým se budou tradičně věnovat kromě stylistky také vizážistka a kadeřníci. Pro modelky bude v den konání akce připraveno občerstvení a také dárkový balíček (cestovné či náklady na ubytování redakce nehradí).

Těšíme se na vaše přihlášky!

móda
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.