Hledáme modelky na Píseckou bránu
FOTO: Miluše Převrátilová

Hledáme modelky na Píseckou bránu

7. 8. 2018

Je vám více než pětapadesát let? A chcete si vyzkoušet, jaké to je býti modelkou? Nyní máte příležitost! Hledáme modelky na módní přehlídku, která se uskuteční 25. září na Písecké bráně v Praze 6.

Již tradiční módní přehlídka v krásném prostředí Písecké brány je součástí akce Babí léto v pohybu, kterou pořádá spolek Porte.

Přihlásit se na přehlídku mohou dámy, které se zaregistrovaly na našem portále jako modelky, tedy vložily informace o sobě v sekci Senior Fashion. Outfit modelkám vybere naše dvorní stylistka Elen Zajíčková, na jejíž mail (elen39@volny.cz) zájemkyně o módní přehlídku zašlou údaje o sobě - jméno, věk, bydliště a konfekční velikost, číslo obuvi, aktuální fotografii a číslo mobilního telefonu, a to nejpozději do 15. srpna.

Podmínkou účasti je časová flexibilita - vybrané modelky musí počítat s tím, že se s módní stylistkou sejdou minimálně dvakrát, poprvé při zkoušení outfitu cca 3-4 týdny před akcí a v den módní přehlídky, kdy musí být k dispozici již cca od 10 hodin. Samotná přehlídka se bude konat kolem 15. hodiny.

Z přihlášených zájemkyň a zájemců vybere redakce společně se stylistkou 8 dam, kterým se budou tradičně věnovat kromě stylistky také vizážistka a kadeřníci. Pro modelky bude v den konání akce připraveno občerstvení a také dárkový balíček (cestovné či náklady na ubytování redakce nehradí).

Těšíme se na vaše přihlášky!

móda
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Jestli mi to vyjde, ráda bych se přišla kouknout.
Dagmar Bartušková
Jarmilo a Věro, díky!
Jan Raška
Dobrý večer, dámy. V redakčním článku vlevo od tohoto komentáře jsou pokyny, jak se na módní přehlídku jako modelka přihlásit. Prosíme tedy, abyste se držely tohoto "návodu". A co se týče termínu - akci na Písecké bráně pořádá spolek Porte, náš portál jen dodává "na klíč" módní přehlídku, tedy datum akce jsme neurčovali. Toliko pro vysvětlení.
Hana Čadová
Milá redakce, také bych měla zájem se zúčastnit módní přehlídky. Děkuji. A je škoda, že jsou dvě přehlídky ve stejnou dobu.
Věra Ježková
Ráda bych se přišla podívat. Ájo, do toho! :-)
Katarina Tamášová
Mám zajem SE prihlasit
Jarmila Komberec Jakubcová
Bohužel také se nezúčastním. Budu v té době v zahraničí.
Jitka Hašková
Tak to bych mohla přijít. Nemám v plánu někam jet.
Zuzana Pivcová
Tak to také neuvidím, budu na dovolené.
Jarmila Komberec Jakubcová
Jsem ráda, že se přihlásila Ája B. Chtěla jsem ji totiž navrhnout. Myslím, že má všechny předpoklady, aby nás jako modelka reprezentovala.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.