Káva z kavárny? Ne, z automatického kávovaru!
To nejlepší pro milovníky kávy

Káva z kavárny? Ne, z automatického kávovaru!

31. 10. 2018

Pro dobrou kávu už nemusíte jen do kavárny. Připravit si ji můžete doma. Jedním stiskem!

To každopádně hravě zvládne kávovar JURA. A zdaleka nemusí zůstat u jednoho druhu kávy. Model JURA E8 dokonce připraví 15 kávových nápojů, a to dva šálky najednou! 

Není nad kávu

Káva je vynikajícím nápojem. Já osobně si bez ní nedokážu představit začátek dne. Ale nemyslím si, že bych byla závislá na kofeinu jako takovém. Jde mi především o její výraznou chuť. Jejím nositelem nejsou jen kávová zrna jako taková, i když ta mají na výsledné chuti kávy lví podíl. Jinými slovy cesta k dobré kávě vede i přes kvalitní kávovar. 

Zdraví prospěšná káva

K tomu je káva zdravá! Ne, že ne! Je nabitá antioxidanty, jichž je v zelených kávových zrnech dokonce třikrát víc než v zeleném čaji! Spolu se sacharidy, bílkovinami a prospěšnou vlákninou. Sečteno podtrženo, kávy se nebojte. Naopak si jí s chutí dopřávejte. Doporučené prospěšné množství je dle odborníků čtyři až šest šálků denně. 

Granulovaná káva? Raději ne

Způsobů přípravy kávy je spousta. V rámci zachování jakési kávové kultury, prosím, opusťte kávu granulovanou, kdy jednu lžičku těchto granulí zalijete horkou vodou. Nejeden barista vám potvrdí, že tento „kávový nápoj“ se skutečnou kávou nemá moc společného. Ani po vás nebudeme chtít, abyste si pořizovali profesionální presovače, jež mnohdy vyžadují několikadenní školení. 

Dokonalý kávovar 

V hledáčku vašeho zájmu by měl být kávovar automatický. Moderní doba přeje automatickým strojům, plně vybaveným automatikou. A jeden z takovýchto kávovarů bychom vám teď rádi představili. Jmenuje se JURA, pochází ze Švýcarska a je jedním slovem dokonalý. A sám vám připraví nejenom vynikající kávu, ale i capuccino, ristretto nebo mé nejoblíbenější flat white. 

Chcete svého kávového sluhu? 

Tato mašinka bude vaším osobním kávovým sluhou. Kávovary JURA totiž přesahují možnosti a schopnosti ostatních kávovarů. Jak jinak nahlížet na možnost jejich napojení s tabletem či chytrým telefonem. Váš osobní kávovar dle vašeho přání namele kávová zrna i vytvoří mléčnou pěnu. 

Vánoce se blíží! 

V portfoliu značky JURA najdete 16 modelů v cenovém rozmezí 6 990 Kč až 63 990 Kč. Obzvláště poutavý je do tmava laděný model JURA E8 Dark Innox. Patříte-li mezi milovníky kávy, kávovar JURA je pro vás jednoznačně jasnou volbou. Zkuste o něj napsat Ježíškovi. Jestli jste byli hodní, třeba vám ho nadělí. Nebo jej naopak můžete někomu nadělit vy. Někomu, ke komu pak budete moci chodit na kafe.

gastronomie nákupy
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%