Přijďte na setkání
s oblíbenými herci

Přijďte na setkání
s oblíbenými herci

30. 9. 2012

Stanislav Zindulka, Vladimír Brabec, ale také uznávaný kardiochirurg Jan Pirk, to jsou osobnosti, na které v říjnu zve pražské divadlo U Valšů.

Zahajuje tak nový cyklus pořadu, který se jmenuje „Lásky....“, a je určen především pro ty, kteří preferují setkání s osobnostmi, které něco prožily, něco umí a mají o čem vyprávět. „Profilujeme se jako tradiční divadlo, které má v centru Prahy velmi přátelský přístup k seniorskému publiku, ale nejen k němu,“ říká ředitel divadla Jan Lorman, který zmíněný cyklus bude také moderovat.

Míní tím například fakt, že představení začínají většinou v šestnáct nebo v osmnáct hodin, protože mnoho starších lidí, zejména dam, se z kulturních představení nerado vrací domů v pozdních nočních hodinách. Ale především jde o to, že divadlo sází na oblíbené a vážené umělce a osobnosti, ne na rychle plápolající a stejně rychle hasnoucí mladé hvězdičky. U Valšů tradičně vystupují například Lubomír Lipský, Naďa Konvalinková, Květa Fialová či Jaroslav Satoranský.

Prvním hostem bude 1. října skvělý herec Stanislav Zindulka, jeho benefice začíná výjimečně až ve 20 hodin a ten zahájí novou sezónu divadla. Součástí vstupenky v ceně padesát korun je i sklenka vína, kterou si diváci s hercem mohou na úspěch nového pořadu přiťuknout a stát se také účastníky natáčení, protože celou akci přenáší Český rozhlas. Do dalších setkání z tohoto cyklu v některém dalším měsíci slíbil povídání o svých láskách také známý chirurg Pavel Pafko. Bližší informace najdete na www.divadlouvalsu.cz.

(vh)

divadlo
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.