Žlutá či červená v zimě? Proč ne?
Ilustrační foto: pinterest.com

Žlutá či červená v zimě? Proč ne?

25. 11. 2018

Výrazné barvy. Žlutá, zelená, světle modrá, červená, oranžová. Většinou je spojujeme s jarem a létem. Ale co tak pořídit si výrazný barevný zimní kabát? Ano, je to riskantní investice. Když se ale podaří, může z ní být láska na řadu let.

Většina žen při výběru kabátu volí takzvané neutrální barvy. Černou, šedou, béžovou, hnědou. Je to logické a správné. Kabát není tričko, které po dvou letech vyhodíme.

Pokud jde o kvalitní drahý kus, čekáme od něj, že spolu prožijeme často několik let, mnohdy mnoho let. A tak si většina žen řekne: Šedý nebo černý je univerzální klasika a navíc se dá zkombinovat s kdejakou barevnou šálou.

Je to tak, ženy oblečené v klasické černé či béžové či šedé zpravidla vypadají elegantně, jde o takzvaný nadčasový styl. Jenže pak potkají na ulici někoho, kdo září. V kabátu nebo svetru v barvě, kterou by si nikdy nekoupily. A tu ženu si zapamatují, ohlédnou se za ní, zkrátka je upoutá. Protože je jiná. Protože má v zimě barvu, která k zimě takzvaně nepatří.

Ty odvážnější ženy zkusí aspoň párkrát v životě zaexperimentovat a vyrazit i v chladných dnech v něčem naprosto výrazném, v takzvané letní barvě. Někdy stačí růžový pletený kulich, velká žlutá šála nebo výrazně červený klobouk. Není špatné začít s barvami například v podobě zimního svetru, ideálně roláku, který z nenápadného kabátu bude odvážně vykukovat. Může to být první krůček k odvážnějšímu skoku, tedy pořízení si výrazného kabátu.

Barevné kabáty budou mít vždy více odpůrkyň než příznivkyň. Ale když pak nějaký takový v šedi podzimních a zimních ulic zazáří, zpravidla vzbudí pozornost.

Tady je malá inspirace, že některé ženy se barev ani v zimě nebojí a že výsledek bývá zajímavý. Ale hlavně, že v tomto případě na nezáleží na věku nositelky.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%