Doba hučková, trochu šílená
Ilustrační foto: pinterest.com

Doba hučková, trochu šílená

6. 1. 2019

Jsou znovu v módě. Čepice, kloboučky, šály kolem hlavy, čelenky, barety. Někdo jim říká hučky, někomu připadají směšné, někdo na ně nedá dopustit. Fakt je ten, že v této době, kdy v módě padla pravidla, co se smí a nesmí, je možné dát si na hlavu cokoli.

Měřítkem je jen odvaha nositelky a její pocit, že jí to, co na hlavě má, sluší. Pak už se meze fantazii nekladou. Některá žena dává přednost elegantním kloboučkům, jiná pleteným kulichům s bambulemi. Další ženy si libují v možnosti jen si tak hlavu obtočit šátkem či šálou, případně si zateplit uši před mrazem jen čelenkou.

Když se podíváme, co vše nosí ženy v ulicích zahraničních měst, mnohdy z nás spadne ostych a zapomeneme na větu, která nás mnohdy zbytečně prováží životem: tohle se přece nehodí. Ta věta už dávno ztratila smysl. Mnohdy totiž na ulici či na obrázku vidíme ženu, která má na hlavě něco, co bychom si tam nikdy nedaly a ona se nám, světe zboř se, líbí. Je zajímavá, jiná, netuctová, výrazná. A je úplně jedno, jestli jde o dvacetiletou slečnu v  klobouku nebo osmdesátiletou paní ve fialovém pleteném kulichu.

Tak tady je malá ukázka toho, co vše ženy nosí. A je na každé, jestli to ohodnotí slovy: směšné a nevhodné nebo slovy: skvělé a zábavné.

móda
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.6 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.