Pikantní kostky

Pikantní kostky

7. 10. 2012

Tak tentokrát si dáme něco ostřejšího - na první pohled je to trochu divoká kombinace, ale výsledek překvapivý.

Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostky, osolíme a naložíme do rozšlehaného vajíčka s kukuřičným škrobem, pokud máme, přidáme Wei-su, alespoň na půl hodinky. Ze stejných dílů tmavé sojové omáčky, kečupu a vody si připravíme omáčku, přimícháme škrob. Na pánvi vysmahneme kostičky špeku, přidáme maso, ze kterého jsme slili přebytečné vajíčko, a co nejrychleji orestujeme, aby se zatáhlo. Přidáme drcenou feferonku a - teď to přijde - kostky kompotovaného ananasu. Zamícháme, přilijeme omáčku a během dvou minut dohotovíme.

Omáčka by měla mít konzistenci medu, dle potřeby dosolíme - raději až nakonec. Podáváme s rýží.

Dobrou chuť!

recepty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.