Nová fotosoutěž: Nestvůry v krajině
Ilustrační foto: Jan Raška

Nová fotosoutěž: Nestvůry v krajině

27. 1. 2019

Také jste občas zděšeni z toho, jak čověk dokáže zničit pohled do krajiny nějakou zrůdnou stavbou? Vyfoťte tyto nestvůry ve vašem okolí  a vložte snímky do naší nové fotosoutěže.

Fotografické soutěže na portále i60 se vždy zaměřovaly na krásy naší přírody. Dost často se však fotografové na svých toulkách přírodou podivují nad tím, jak necitlivě dokázali lidé v uplynulých desetiletích ráz krajiny změnit. Jde o stavby elektráren, vodních děl, mostů, sloupů vysokého napětí, ale třeba i moderních monstrózních hotelů, které vyrostly na úpatích hor.

"Nestvůry v krajině" je název naší netradiční fotosoutěže, jejímž cílem je zdokumentovat tyto necitlivé zásahy do české krajiny.

Pravidla soutěže
Fotosoutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu i60 (registrovat se můžete na tomto místě), kteří vloží svou fotografii (na šířku či na výšku) o velikosti 300-3000 kB do rubriky Fotosoutěž - zde. Podmínkou soutěže je popis fotografie, tedy uvedení místa, kde se nafocená "nestvůra" nachází, a popis objektu, tedy co (jakou stavbu) snímek zachycuje. Popis by měl mít maximálně 5 vět. Fotografie tentokrát nemusí být aktuální, je možné pátrat ve vašich archivech. Snímky vložené do soutěže musí být autorské, nesmí být staženy z internetu. Každý soutěžící může do soutěže vložit až tři fotografie.

Fotosoutěž potrvá do čtvrtka 28.února 2019, redakce vybere dva nejzajímavější snímky, přičemž posuzovat bude technickou kvalitu snímků i obsah popisků fotografií. O dalších dvou vítězích rozhodnou po ukončení soutěže čtenáři. Autoři vítězných snímků, které zveřejníme v neděli 3.března, obdrží od redakce tyto ministativy na fotoaparáty a mobily:

KAMR02411 1.jpg

 

 

fotosoutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.