Hořké pilulky
ilustrační foto: pixabay.com

Hořké pilulky

13. 2. 2019

Už je to pár dlouhých let, co jsem ležela několik týdnů v nemocnici na kožním oddělení s urputnou vyrážkou v obličeji, která mne trápila. Před hospitalizací jsem byla ambulantně léčena kožní lékařkou všemožnými mastičkami, které nepomáhaly, dlouhodobě jsem brala tablety Entizol, to kdyby náhodou byla v zažívacím ústrojí nějaká infekce.

V nemocnici na mně zkoušeli také všechno možné. Tablety Entizol jsem měla též naordinované. Všechny léky k užití nosí pacientům sestřičky ze sesterny a i já obdržela každý den své tablety. Jen se mně nějak nezdály. Byly větší, podlouhlé, špatně se polykaly, ale prý to je Entizol, jen jinak vypadá.

Po několika dnech mně to nedalo a zašla jsem si za sestrou, ať mně dá přečíst příbalový leták. Na pokoji jsem jej prostudovala a zjistila, že už pár dnů polykám vaginální globule, které se zavádějí při gynekologických potížích. Hned jsem šla za sestrami a stěžovala si, co mi to dávají polykat. Nikdo se mi neomluvil, jen jedna řekla "no, snad se tak nic nestalo". To bylo vše.

Po pár dnech se to nějak dozvěděla primářka oddělení a ta se mně dodatečně omluvila. Takže pozor na to, co polykáte, i v nemocnici nemáte zaručeno, že je vše o.k. Ještě, že jsem vše přežila bez újmy na zdraví.

Soutěž pro nováčky II.
Hodnocení:
(4.9 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%