Účesy na jaro? Hlavně přirozeně
Ilustrační foto: pinterest.com

Účesy na jaro? Hlavně přirozeně

19. 3. 2019

Trendy jsou jasně dány a jsou přívětivé. Pokud chce nějaká žena jít s módou a má pocit, že je na jaro trošku či více změnit účes, nemusí se bát. Nadále jsou totiž v kurzu účesy přirozeně působící, spíše rozcuchané a rozvlněné, nikoli pevně upravené helmy, ze kterých nesmí uniknout jediný vlásek.

Jsou dámy, které nosí celý život stejný účes a nevidí důvod, proč ho měnit. Jiné naopak mají chuť udělat nějakou změnu co pár měsíců. Jedním ze spouštěčů chuti na změnu bývá jaro. Hodně žen se cítí být po zimě unavené, šedivé, nudné a tak přicházejí ke kadeřnici se slovy: Udělejte mi něco svěžího, jarního. Může to dopadnout příšernými barvami, ale zároveň může být výsledkem dobře sestříhaný vzdušný účes, na kterém není vidět, že jeho majitelka právě vyšla z kadeřnictví. Právě to je totiž asi nejvýstižnější popis současné účesové módy.

Základem je perfektní střih, ale pak už jen minimum péče. Vůbec nevadí, když vlasy nejsou husté, když se každý kroutí trochu jinam nebo když jsou naopak rovné jako hřebíky. Hlavní je nevytvářet z nich vlasy úplně jiné.

Odzvonilo trendu žehlení vlasů do rovna i naopak kulmování do kudrlin. Přirozenost je nyní v kurzu a letošní jaro tento  trend přetrvává. Sympatické je, že se k němu čím dál více přidávají dámy vyššího věku, které dříve mnohdy  holdovaly pevným trvalým a sytým barvám. Mnohé pochopily, že přirozenost je právě to, co zralým ženám sluší nejvíce.

Tady je malá inspirace, co si pod výrazem přirozený účes můžeme představit.

móda vlasy
Hodnocení:
(4.9 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%