
Kuřecí flamendr
11. 10. 2012Kuřecí flamendr je nejen velmi chutný, ale také rychlý a jednoduchý.
Ingredience
400 g kuřecích šťavnatých řízků, 2 cibule, 3 až 4 feferonky, 5 stroužků česneku, 1/2 hlávky čínského zelí, 4 lžíce oleje, 2 dl bílého vína, sůl, pepř.
Postup
Na oleji osmahneme nasekanou cibuli. Přidáme na nudličky nakrájené maso a opečeme. Potom postupně přidáváme nakrájené feferonky, zelí a prolisovaný česnek. Podlijeme vínem, osolíme, opepříme a asi pět minut směs podusíme. Podáváme s pečivem.
Dobrou chuť!
Zpět na homepage
Doporučujeme
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Začali jste využívat nebo jste využívali více v loňském roce e-shopy kvůli protiepidemickým opatřením (uzavřené obchody)?
Ano, loni jsem začal/a na e-shopech nakupovat a určitě letos e-shopy znovu využiji
Na e-shopech jsem už nakupoval/a dříve, ale loni těch nákupů bylo více
Na e-shopech jsem nakupoval/a jen vánoční dárky