Poděkování za setkání
Foto: autorka

Poděkování za setkání

23. 3. 2019

Je to pár dnů, co se uskutečnilo naše setkání v Ostravě. Účast byla nezvykle velká a moc nás potěšila. Chtěla bych se s vámi podělit o naše pocity, po vydání prvního článku.

Mrzelo nás, že o prohlídku a setkání není zájem. Na setkání mělo dorazit pár seniorů z Bohumína. Protože měli ve stejný den také akci, nahlásili, že přijdou asi v poledne. Vypadalo to, že si zajdeme na oběd a popovídáme si bez prohlídky města.

Po připomenutí termínu nás najednou bylo 16, což nás velice potěšilo a brali jsme to jako konečné číslo. Jaké radostné překvapení pro nás bylo, když se nás sešlo 21.

Eliška měla připravenou prohlídku Ostravy a myslím, že se všem líbila. Za nás tři mohu říct, že jsme byly rády za setkání tolika známých i nových tváří, i za tak veliký počet členů.

Hanka P., Danka K. a Liba K., které zůstaly do dalšího dne, měly možnost si vyrazit a prohlédnout zdejší ZOO. I tam jsme si to užily. Po obědě jsme si dali kávu a zákusek a zašli se podívat na orloj. Doprovodily jsme děvčata na nádraží a zůstalo poslední zamávání.  

Všem zúčastněným chci ještě jednou poděkovat a jsem ráda, že mezi 20 ženami byl aspoň jeden muž. Fotografie ze setkání si můžete prohlédnout v mé galerii.

Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.