Poděkování za setkání
Foto: autorka

Poděkování za setkání

23. 3. 2019

Je to pár dnů, co se uskutečnilo naše setkání v Ostravě. Účast byla nezvykle velká a moc nás potěšila. Chtěla bych se s vámi podělit o naše pocity, po vydání prvního článku.

Mrzelo nás, že o prohlídku a setkání není zájem. Na setkání mělo dorazit pár seniorů z Bohumína. Protože měli ve stejný den také akci, nahlásili, že přijdou asi v poledne. Vypadalo to, že si zajdeme na oběd a popovídáme si bez prohlídky města.

Po připomenutí termínu nás najednou bylo 16, což nás velice potěšilo a brali jsme to jako konečné číslo. Jaké radostné překvapení pro nás bylo, když se nás sešlo 21.

Eliška měla připravenou prohlídku Ostravy a myslím, že se všem líbila. Za nás tři mohu říct, že jsme byly rády za setkání tolika známých i nových tváří, i za tak veliký počet členů.

Hanka P., Danka K. a Liba K., které zůstaly do dalšího dne, měly možnost si vyrazit a prohlédnout zdejší ZOO. I tam jsme si to užily. Po obědě jsme si dali kávu a zákusek a zašli se podívat na orloj. Doprovodily jsme děvčata na nádraží a zůstalo poslední zamávání.  

Všem zúčastněným chci ještě jednou poděkovat a jsem ráda, že mezi 20 ženami byl aspoň jeden muž. Fotografie ze setkání si můžete prohlédnout v mé galerii.

Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Růžena Marková
Děvčata chlapče jsem ráda vidím známé tváře, a že se stále setkáváte.
Hana Polednová
Znovu jsem si připomněla krásné 2 dny prožité v Ostravě s vámi všemi. Díky a už se těším na další setkání s vámi všemi.
Dagmar Bartušková
Muselo to být skvělé setkání. Závidím!
Dana Kolářová
Díky za předjarní výlet. :-)
Alena Tollarová
No vážně jednadvacet, hezky jsem si vás přepočítala :) jste dobří, výletům zdar!
Danuše Onderková
Těší mne váš zájem o Ostravu, přijeďte kdykoli a klidně se ozvěte. Určitě se nějak domluvíme, jsem vám k dispozici.
Jana Šenbergerová
Obohatila jsem padesát let staré vzpomínky na Ostravu o nové. Děkuji, že jste mi dali příležitost. Já se tam vrátím a se mnou přijede Pavel. :-)
Květuše Pinkasová
Poznávám, po krůčcích, díky Vám, tentokrát D+E+M, třeba své krajské město, setkávám se, vzpomínám na milé lidičky, prohlížím si fotografie a jsem ráda, že je mi dáno se s Vámi vlastně opět setkávat. Prozatím si jen uvědomuji, že nejsou v naší zemi jen hory, příroda … děkuji …
Dana Kolářová
Poděkování za setkání v Ostravě, které bezvadně zorganizovaly Danuše, Mirka, Eliška. Rozebraly si přijíždějící skupiny, abychom se všichni setkali na náměstí potažmo v restauraci. Počasí se vydařilo, tím pádem i procházky. Připíjím na další setkávání.
Hana Práglová
Sice jsme se všemi nebyly celou dobu,ale i tak jsme byli setkáním nadšeni.Ostravačky-děkujeme.A jak píše Hela - Bylo fajn,bo Ostrava je kraj razovity..

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%