Vejce navždy? A co jiná velikonoční výzdoba?
Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com

Vejce navždy? A co jiná velikonoční výzdoba?

7. 4. 2019

Když se řekne výraz Velikonoce, většina lidí si představí vejce. Vařené, vyfouknuté, malované, potištěné, čokoládové, vkusné, kýčovité…

Ale Velikonoce bez nějaké té dekorace v podobě vejce si umí představit málokdo. Jenže slavnostní výzdoba k tomuto svátku jara se dá udělat i jinak.

Je jedno, jestli slavíme křesťanskou podstatu Velikonoc nebo jsou pro nás oslavou jara nebo prostě jen pár dnů, kdy je volno a sejdeme se s rodinou či přáteli. Každopádně by to měla být příležitost nejen se dobře najíst a pobavit, ale také se obklopit pěkným prostředím.

Většina lidí se, co se zdobení týká, vyřádí o Vánocích, ale Velikonoce odbude nějakou tou větvičkou a vejci na misce. Škoda. Právě jarní příroda nabízí mnoho možností. Další možnosti jsou v obchodech s dekoracemi a květinářstvích. Jde jen o to popustit uzdu fantazii, inspirovat se, trošku se odvázat a nesetrvávat v zajetých kolejích.

Tak tady jsou ukázky toho, jak různě se dají byty, domy a zahrady ozdobit o svátcích jara, protože je právě ten pravý čas, kdy nad nimi začít přemýšlet. Aby ty slavnostní dny byly opravdu příjemné a pěkné.

Velikonoce
Hodnocení:
(5.2 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.