Elegantní šaty - noční můra zralých žen
Ilustrační foto: pinterest.com

Elegantní šaty - noční můra zralých žen

29. 4. 2019

Připadám si v nich stará, usedlá. Nemám příležitost je vynosit. Neseženu žádné vhodné pro mou postavu. Raději mám kalhoty, košile, trička. To jsou slova mnoha zralých žen. V ležérních, ba přímo sportovním oblečení se mnohé seniorky cítí lépe než v elegantních šatech. Je to škoda, říkají muži.

Z mnoha průzkumů na téma, co se mužům líbí na ženách, zpravidla vyplývá, že by se pánové přimlouvaly, aby se ženy oblékaly více žensky. To znamená, občas vyrazily v šatech, sukních, romantických halenkách. Tedy přesně v tom, čeho se ženy často děsí a čím více jim je let, tím více takový styl vytlačují ze svých skříní a šaten.

Není divu. Dnešní ženy žijí mnohem rychlejší život a tomu přizpůsobily styl oblékání. Chodit v kalhotách a teniskách či mokasínách je pohodlnější než cupitat v úzkých šatech a na podpatcích. Navíc, čím je žena starší, tím mívá větší problém najít šaty, které by jí seděly a nevypadala v nich jako usedlá paní. Je to i tím, že si ženy čím dál méně dávají šít oblečení na míru a tím pádem v konfekci mají problém najít něco, co jim padne. U trička či volné košile je to v podstatě jedno, ale u šatů či sukní se mnohem více projeví, jestli sedí a sluší.

Jenže, když se pak někde objeví zralá žena oblečená takzvaně za dámu, často budí pozornost a obdiv. Právě proto, že takto chodí oblečených žen čím dál méně.

Tak tady je malá inspirace, že elegantní móda pro zralé ženy existuje a může slušet.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.