Záznam recitálu Můj svět
FOTO: archiv autora

Záznam recitálu Můj svět

14. 5. 2019

Vkládám obrazový a zvukový záznam recitálu MŮJ SVĚT, který se uskutečnil 30. dubna 2019 v sálku domu Skautského institutu v Praze na Staroměstském náměstí. Ti z vás, kteří přijít nemohli, se nyní mohou zúčastnit doma v křesle, a ti z vás, kteří přišli a chtěli by si něco z toho příjemného odpoledne osvěžit, snad tímto také potěším.

Recitál utvořený pouze z písní na texty Zuzany Pivcové, které jsem vybral ze všech songů, jež vznikly přibližně za minulé čtyři roky, nebyl jen koncertní akcí, ale rámovala ho i malá oslava Zuzčina životního jubilea, ke kterému byl vlastně recitál Můj svět naplánován.

Obrazový záznam nemá profesionální kvalitu, Je realizován z jednoho místa na mobilní telefon a smíchán se zvukovým záznamem pořízeným na externí mikrofon. Ale myslím si, že i přesto na něm zůstalo něco z příjemné atmosféry celé akce, a také texty písní jsou dostatečně slyšet. 

Děkuji Zuzaně i redakci portálu, že se recitál mohl uskutečnit.  A vám všem, kdo se nyní na něj podíváte ze záznamu, přeji pěkné chvíle a věřím, že omluvíte nedostatky, zvláště v mém projevu.

 

Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.