Záznam recitálu Můj svět
FOTO: archiv autora

Záznam recitálu Můj svět

14. 5. 2019

Vkládám obrazový a zvukový záznam recitálu MŮJ SVĚT, který se uskutečnil 30. dubna 2019 v sálku domu Skautského institutu v Praze na Staroměstském náměstí. Ti z vás, kteří přijít nemohli, se nyní mohou zúčastnit doma v křesle, a ti z vás, kteří přišli a chtěli by si něco z toho příjemného odpoledne osvěžit, snad tímto také potěším.

Recitál utvořený pouze z písní na texty Zuzany Pivcové, které jsem vybral ze všech songů, jež vznikly přibližně za minulé čtyři roky, nebyl jen koncertní akcí, ale rámovala ho i malá oslava Zuzčina životního jubilea, ke kterému byl vlastně recitál Můj svět naplánován.

Obrazový záznam nemá profesionální kvalitu, Je realizován z jednoho místa na mobilní telefon a smíchán se zvukovým záznamem pořízeným na externí mikrofon. Ale myslím si, že i přesto na něm zůstalo něco z příjemné atmosféry celé akce, a také texty písní jsou dostatečně slyšet. 

Děkuji Zuzaně i redakci portálu, že se recitál mohl uskutečnit.  A vám všem, kdo se nyní na něj podíváte ze záznamu, přeji pěkné chvíle a věřím, že omluvíte nedostatky, zvláště v mém projevu.

 

Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květuše Pinkasová
Dnes jsme prožili doma pěkný večer s Vaším záznamem nádherného recitálu. Moc se Vám dohromady podařilo, včetně výběru příležitosti významného jubilea, uskutečnit krásnou akci pro celý portál. Zdravotní problém hlavního účinkujícího čaj z lišejníku určitě pak dořešil a zbyla tady úžasná nezapomenutelná vzpomínka. Dobrý nápad a velké poděkování za milý dáreček společné tvorby Zuzky s Lubomírem pro nás všechny a hlavně nejkrásnější dar pro oslavence, který nečekala a nikdy na něj nezapomene.
Lidmila Nejedlá
Moje rozervaná duše ukovaná tvrdým životem, dostala opět hedvábný nádech. Hezké, milé, něžné...
Libor Farský
Také moc děkuji.
Eliška Murasová
Bylo moc milé poslechnout si záznam, skvělé texty, hudba, přednes a především úžasná atmosféra až do úplného překvapivého konce.Děkuji, že jsem se alespoň takto mohla zúčastnit.
Alena Várošová
Krásný,nezapomenutelný recitál,můj obdiv patří oběma dvěma vyjímečným lidem panu Lubomírovi a Zuzce. Děkuji,že jsem si tento recitál mohla poslechnout alespoň tak.
Hana Šimková
Úžasné, škoda, že jsem nemohla přijít.
Danuše Onderková
Díky moc, byla jsem, viděla jsem, slyšela jsem, potěšila se. Byla to nádhera a ráda jsem si to poslechla znova a vrátila se zpět aspoň na chvíli. Díky
Dagmar Bartušková
Pěkné připomenutí. Díky!
Danka Rotyková
Moc pěkné!
Eva Mužíková
Přijela jsem viděla a slyšela jsem, přesto jsem se podívala a poslechla ráda znovu. Díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.