Šišky umí dělat radost a zábavu
Ilustrační foto: pinterest.com

Šišky umí dělat radost a zábavu

22. 9. 2019

Z nejobyčejnějších věcí, které se válejí po zemi, se dají udělat věci neobyčejné. Příkladem jsou šišky. Malé, velké, exotické i ty úplně běžné, po kterých šlapeme v lese. Šikovní lidé s dobrými nápady z nich dělají přímo skvostná umělecká dílka.

Jedná se o zábavu, která nic nestojí. Jen je k ní třeba mít pár provázků, lepidlo, zbytky látek nebo vlny. Ale především je třeba udělat si čas a zapojit fantazii. Z šišek pak mohou vznikat elegantní bytové dekorace nebo bláznivé malé dárečky. Ale také hračky. A ty hračky se dají vyrábět společně s vnoučaty.

Pokud by třeba nejevila o ruční práce zájem, netřeba zoufat, takové šiškové dopoledne uspořádané pro partu přítelkyň také může být zajímavé. Při dobrém jídle a popíjení vína mohou z hromady obyčejných šišek nakonec vzniknout takové zajímavosti, že se o ně nakonec ještě vnoučata a příbuzní poperou.

Každopádně je ten pravý čas, kdy se zkusit s šiškami skamarádit. Na zemi jich v lesích a parcích leží hodně, večery se prodlužují, čas, kdy se lidé zdržují více doma, se blíží. A pěkná podzimní nebo vánoční dekorace, navíc vlastnoručně vyrobená, se přece vždycky hodí. Když už ne jako dárek tak prostě jen tak, pro vlastní potěšení.

hobby
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.