Kdo zvítězil ve fotosoutěži a tipovačce? Tady jsou výsledky
Ilustrační fotografie: Elena Valeriánová

Kdo zvítězil ve fotosoutěži a tipovačce? Tady jsou výsledky

3. 11. 2019

Známe vítěze dvou posledních soutěží - tenisové tipovačky a fotosoutěže o nejlepší reportážní fotografie. Kdo nakonec získá ceny od redakce - flashdisky a cestovní tašky?

Tenisová tipovačka byla napínavá až do finále. Uhádnout výsledky zápasů - stavy jednotlivých setů, počty gamů či nastřílených es - nebylo rozhodně jednoduché. Zvláště ženský tenis je nevyzpytatelný, hlavně tím, jak je vyrovnaný, a tak se často stane, že favoritka nestačí na tenistku, která je na světovém tenisovém žebříčku o řadu pozic níže. 

Ačkoliv Česká republika měla na Turnaji mistryň nejvíce hráček, nakonec, bohužel, žádná z nich až na vrchol nedokráčela. Nejblíže měla k zisku trofeje deblistka Barbora Strýcová, která však nakonec s tchajwanskou parťačkou finálový zápas prohrála s dvojicí Babosová, Mladenovičová. Ve dvouhře se nejdál dostala Karolína Plíšková, a to až do semifinále, kde zůstala na raketě pozdější vítězky Ashleigh Bartyové.

A kdo nakonec tipovačku vyhrál?

Vítězkou se stala paní Anna Čípová, která získala celkem 68 bdů. K triumfu v soutěži ji pomohl tip na celkovou vítězku, Australanku Bartyovou, díky čemuž získala 10 bodů a vyhoupla se do čela soutěže. Společně s ní získá cenu pro vítěze - flashdisk - také paní Lenka Měkotová, která dosáhla 66 bodů. Oběma dámám gratulujeme! A děkujeme i všem ostatním soutěžícím, že vydrželi tipovat až do posledního kola.

Fotosoutěž o nejlepší reportáž
Napínavé to bylo i v naší fotosoutěži, která tentokrát byla na téma "Reportáž". Úkolem bylo nasnímat tři fotografie, zachycující nějakou akci či událost. Ačkoliv se ze začátku zdálo, že zadání soutěže je poměrně těžké, v soutěži se nakonec objevila celá řada zajímavých reportáží, zachycujících například přehlídku historických vozidel, požár na vesnici, nejrůzější lidové slavnosti a poutě, ale dokonce i pohřeb Mistra Karla Gotta. Ovšem i tentokrát se našli soutěžící, kteří nesplnili zákaldní podmínky soutěže, tedy neuvedli, kde a kdy byla reportáž focena. Proto jsme mnohé reportážní fotografie ani nemohli hodnotit.

Nakonec jsme vybrali tyto tři série reportážních snímků:

 

Irena Stollová - Plavba na voru

vor1.jpg

vor.jpg

vor2.jpg

 

Šárka Nováková - Folklor bez hranic

DSC-0995m.jpg

DSC-0057m.jpg

DSC-0081m.jpg

 

Bob Gajdoš - Poprvé ve škole

2.9.2019-Poprve-ve-skole-01.jpg

2.9.2019-Poprve-ve-skole-03.jpg

2.9.2019-Poprve-ve-skole-02.jpg

 

Autorům vítězných fotosérií gratulujeme a posíláme ceny - cestovní tašky Deuter Escape. A opět děkujeme všem čtenářům, kteří do fotosoutěže vyslali své snímky.

Kdo nevyhrál dnes, může se o štěstí pokoušet v dalších našich soutěích. Jen pro informaci - o dva týdny ještě prodlužujeme produktovou soutěž o šperky Bermn Creazioni. Pokud máte rádi vědomostní soutěže, můžete zkusit náš kvíz, který najdete na tomto místě. Každý týden losujeme z úspěšných soutěžících jednoho vítěze, kterému posíláme knižní cenu. Tentokrát měl při losování štěstí pan Jiří Hudeček. Gratulujeme!

A už brzy spustíme novou literární soutěž Takže sledujte dění na portále i60, určitě se to vyplatí. Tahle země není jenom pro mladé!

čtenáři soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%