Můj nejsilnější letošní zážitek s portálem i60: Síla íčka
Foto: autorka

Můj nejsilnější letošní zážitek s portálem i60: Síla íčka

8. 12. 2019

Je server i60 obyčejný web pro seniory? Na první pohled to vypadá, že ano. Kdo přijde poprvé, vidí spoustu článků většinou o seniorech pro seniory a navíc články registrovaných "íčkařů". Liší se hlavně diskusním fórem. Štamgasti z chatu se už povětšinou znají z osobních setkání. Ať už velkých - v Kořenově, Plzni, Rožnově p.Radhoštěm..., či menších - na Řípu, v Brně, v Luhačovicích..., nebo dokonce maličkých, kdy se třeba sejdou jen dvě íčkařky. Vždy je to o setkávání lidí, kteří si mají co říct.
A já bych vyzvedla hlavně sílu íčka v podpoře, kdy se člověk potřebuje svěřit. Jsou to situace šťastné, kdy se rádi pochlubíme, že se nám narodilo vnouče nebo štěňátka, že jsme překonali sami sebe, že jsme se dostali do míst, o kterých jsme snili, že jsme se vdaly, že máme vlastní výstavu, že nám vyšla kniha, že jsme se dostaly do finále Eurobabička... Ale život přináší i smutnější chvilky. Od ztráty životního partnera, pejska, rozchod s přítelem, přes bolesti zubů, přetrvávající kašel, zlomenou ruku, ostruhu na noze... A vždy se síla íčka projeví lavinou povzbuzení, že bude líp, že pomáhá toto nebo ať vyzkouší tamto, že držíme palečky. Nejeden z nás tuto sílu poznal sám na sobě a to nejen letos, ale všechny ty roky předtím.

2017 - výherce Křížovkářské ligy
Protože se mě nejvíce dotkl těžký úraz Květinky, chci poděkovat za společnou sílu íčka, za všechna ta povzbuzení, za všechnu tu energii, kterou stále se zlepšující Květince společně dáváme. A na položenou otázku v úvodu si odpovím sama: Server i60 není jen obyčejný web pro seniory. Je jiný, je přátelský, je prostě lidský!!!

Soutěž Můj zážitek s i60 2019
Hodnocení:
(5.1 b. / 31 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květuše Pinkasová
Velké poděkování Helči a hlavně všem Vám tady na ičku. Mezi Vámi všemi jsem tady už zase doma a mám tady vedle sebe často tu vzácnou velkou krabici nezapomenutelných Vašich přáníček, dárečků a nezapomenutelných vzpomínek... Na první fotografii jsem ještě nesoutěžila ale shodila už po druhé v životě jen krále uprostřed! Na druhém snímku jsme dostali všichni dáreček za křížovku za snahu , kdo měl nějakou chybičku... Už jsem kdysi byla i vylosována i ve skupince bezchybných... Děkuji Vám, za milá slova a že tady s Vámi mohu být a dál se setkávat...
Anna Potůčková
Krátký článek (mám je ráda, než sáhodlouhé čtení) který vypovídá o opravdové síle celého Íčka. Květinka je moc příjemný člověk se stálým úsměvem ve své tváři. Helo napsala jsi to prostě skvěle!
Eliška Murasová
Helenko, pěkně jsi to napsala, cítím to také tak. S Květinkou jsem se už několikrát setkala, moc milý člověk.
Eva Mužíková
Helenko, tak tohle Tvé " vyznání " opravdu nemá chybu. Díky...
Dana Kolářová
Heleno, výstižné a pravdivé! Díky.
Zuzana Pivcová
Jsem moc ráda, Helenko, žes to takhle napsala. O to víc, že se tu čas od času objevují tvrzení, jak musí všichni souhlasit a chovat se jako stádo. K tomu, aby se každý, kdo chce, postavil za Květinku, když jí bylo hodně zle, snad přece jen nikdo nucen nebyl. Na Květušku a jejího Pepu ráda vzpomínám v souvislosti s Loučnou, kdy nám Pepa hrál celý večer své vlastní písně.
Marie Novotná
Vše bylo řečeno. Souhlas je i ode mne.
Soňa Prachfeldová
Porozumění a přátelství, diskuze i rozšiřování znalostí , od každého něco, ano to vše je na našem íčku, díky nám všem.
Zdenka Soukupová
Nejsem na íčku tak dlouho, jako ostatní, ale jsem tu ráda. Helčo, napsala jste to jednoduše, ale moc hezky. Se vším souhlasím. A zase něco napište, moc ráda Vaše články čtu.
Jarmila Komberec Jakubcová
Květinku jsem osobně poznala na Retrotáboře na Horní Bečvě. Tehdy jsme si s ní užili všichni hodně zábavy a legrace. Moc hezky jsi to Helenko napsala, těším se na další osobní setkávání.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.