Můj nejsilnější letošní zážitek s portálem i60: Příchod spisovatele
Foto: archiv autorky

Můj nejsilnější letošní zážitek s portálem i60: Příchod spisovatele

7. 12. 2019

Za všechno může praotec. I za to, že jsem na íčku objevila autora takto nazvaného článku. Protože moje poznámka k němu byla mírně provokativní, nebyla jsem si jista, jak bude přijata. Jan Zelenka mne mile překvapil, když s ní vyslovil naprostý souhlas. Začala jsem tedy jeho další příspěvky sledovat. Poté, co na mne hluboce zapůsobily básně, otevřela jsem si jeho profil. Pán na fotce se mi zalíbil. (Teď už tam má jinou, taky pěknou.) Klikla jsem na odkaz na autorovy webové stránky Okno do světa. A byla jsem ztracena. Postupně jsem přečetla všechny uveřejněné texty. Byla jsem překvapena rozsahem žánrů a okouzlena autorovým stylem. Nacházela jsem příspěvky citlivé, dojemné, humorné, moudré, k zamyšlení. Na některé jsem reagovala v naší mailové korespondenci. K mé velké radosti totiž pochválil Jan Zelenka některé mé íčkové příspěvky. A zjistili jsme, že si máme o čem psát. Po nějaké době jsem díky němu poznala i žánry do té doby mně zcela neznámé. Zkusila jsem napsat několik haiku a dvě akrosticha.

Jan Zelenka bezesporu představuje pro portál i60 velké obohacení. Je to velmi příjemný, sympatický pán. Jsem ráda, že zde nachází stále nové příznivce. Přeji mu i nám, jeho čtenářům, aby nás ještě dlouho těšil svými texty - ať těmi již napsanými, nebo těmi, které díky jeho bohaté invenci teprve spatří světlo světa.

Foto: servírka v cukrárně, fotoaparátem autorky

 

 

Soutěž Můj zážitek s i60 2019
Hodnocení:
(5.1 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%