Můj nejsilnější letošní zážitek s portálem i60: Příchod spisovatele
Foto: archiv autorky

Můj nejsilnější letošní zážitek s portálem i60: Příchod spisovatele

7. 12. 2019

Za všechno může praotec. I za to, že jsem na íčku objevila autora takto nazvaného článku. Protože moje poznámka k němu byla mírně provokativní, nebyla jsem si jista, jak bude přijata. Jan Zelenka mne mile překvapil, když s ní vyslovil naprostý souhlas. Začala jsem tedy jeho další příspěvky sledovat. Poté, co na mne hluboce zapůsobily básně, otevřela jsem si jeho profil. Pán na fotce se mi zalíbil. (Teď už tam má jinou, taky pěknou.) Klikla jsem na odkaz na autorovy webové stránky Okno do světa. A byla jsem ztracena. Postupně jsem přečetla všechny uveřejněné texty. Byla jsem překvapena rozsahem žánrů a okouzlena autorovým stylem. Nacházela jsem příspěvky citlivé, dojemné, humorné, moudré, k zamyšlení. Na některé jsem reagovala v naší mailové korespondenci. K mé velké radosti totiž pochválil Jan Zelenka některé mé íčkové příspěvky. A zjistili jsme, že si máme o čem psát. Po nějaké době jsem díky němu poznala i žánry do té doby mně zcela neznámé. Zkusila jsem napsat několik haiku a dvě akrosticha.

Jan Zelenka bezesporu představuje pro portál i60 velké obohacení. Je to velmi příjemný, sympatický pán. Jsem ráda, že zde nachází stále nové příznivce. Přeji mu i nám, jeho čtenářům, aby nás ještě dlouho těšil svými texty - ať těmi již napsanými, nebo těmi, které díky jeho bohaté invenci teprve spatří světlo světa.

Foto: servírka v cukrárně, fotoaparátem autorky

 

 

Soutěž Můj zážitek s i60 2019
Hodnocení:
(5.1 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květuše Pinkasová
Super portál! Je tady pro mne vše příjemné! Vím, o čem čtu, kdo je autorem, fotodokumentaristou, vyprávěčem nebo jen tak kamarádem... Při krásných setkáních jako bychom se znali už dlouho a tím, že jsme si také i pomáháme... Přeji Janovi na portále mezi námi, díky Věrce hezké chvilky...
Hana Polednová
Věru fandím vám oběma a je to skvělé, že tak výjimečného přítele si na íčku objevila a máte si co říci.
Hana Nováková
Věrko, krásný článek na němž si nejvíc cením skutečnosti, že dva lidé si tzv. sedli a přes spolupráci došli k přátelství. Važte si každý svých přátel, opravdových má člověk jen málo....
Věra Ježková
Moc vám děkuji za další velice milé reakce.
Eva Mužíková
Jen tak dál Věrko a pane Jene.
Alena Várošová
Krásné,přátel není nikdy dost a hlavně Jendova tvůrčí a záslužná práce.Važme si ji.
Irena Mertová
Věro to je skvělé - a vzácné :-)
Dana Puchalská
I já se těším na to, co ze vzájemné spolupráce vzejde.
Naděžda Špásová
Věrko, přeji tobě i Janovi hodně hezkých setkání. :-)
Jan Zelenka
Já také děkuji všem, co se k článku vyjádřili. Řekl bych ale, že daleko důležitější, než jakákoli forma spolupráce na odborné úrovní, jsou vzájemné sympatie, příbuznost zájmů a hlavně fakt, zda s takovým člověkem je příjemné trávit společné chvíle.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.