Móda pro šedesátnice. Tady je jejich ikona
FOTO: Instagram

Móda pro šedesátnice. Tady je jejich ikona

11. 1. 2020

Jmenuje se Margarita Argüelles a ve svém rodném Španělsku je velmi známá. Udává totiž styl. Sází na jednoduchou dostupnou módu z velkých obchodních řetězců a ukazuje, jak ji kombinovat. A také potvrzuje, že i po padesátce se žena může stát módní hvězdou na sociálních sítích.

Její účes je jednoduchý a léta ho nemění. Stejný je její styl oblékání. Pohodlné nízké boty, baleríny nebo mokasíny. Kalhoty velmi často končí nad kotníkem, takže celkově oblečení nepůsobí usedle. Nebojí se pestrých barev.

Velmi často jednoduché oblečení kombinuje s výraznými šátky, šálami, taškami. Její boty jsou sice pohodlné, ale působí elegantně a velmi často jsou v pestrých barvách. Výsledek? Styl, který sluší naprosté většině dam středního a vyššího věku, těm hubeným stejně jako baculatým. Kdo se ho naučí, zpravidla je pokaždé velmi dobře oblečen, aniž  by do módy investoval hromady peněz a jeho šatník překypoval zbytečnostmi.

Margarita Argüelles je mámou Pauly Argüelles, která je ve Španělsku hodně sledována na sociálních sítích. I ona udává styl, módu, mladé ženy ji rády sledují a inspirují se jí. A právě ta má na svědomí to, že přiměla k zveřejňování fotek i svou mámu. Ta se prý zpočátku trochu zdráhala, ale pak ji to začalo bavit.

Nyní patří ve své zemi k nejsledovanějším módním ikonám a jejími fanynkami jsou samozřejmě zralé ženy. Ty, které donedávna říkaly: Módní byznys na nás kašle, oblečení je jen pro mladé, o starší dámy se výrobci módy nezajímají. Margarita jim ukazuje, že dobře a vkusně je možné se obléknout v normálních módních řetězcích a na věku přitom vůbec nezáleží.

móda
Hodnocení:
(4.5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.