2020 je rokem Kovové krysy
Ilustrační foto: pinterest.com

2020 je rokem Kovové krysy

20. 1. 2020

Z prastaré čínské astrologie vzešel před mnoha léty čínský horoskop. Má 12 různých zvířecích znamení, jejichž nadvláda se obměňuje vždy po roce. V roce 2020 nad námi bude bdít znamení Krysy. Čeká nás tedy rok Kovové krysy. Ten začne 25. ledna 2020 a skončí 11. února 2021. Poté bude následovat rok kovového Buvola.

Základními prvky, které patří k čínské astrologii, jsou: voda, země, oheň a kov. Každý prvek má svůj význam a svoji symboliku. V kombinaci s 12 zvířecími znameními tak vzniká celkem 60 různých charakteristik osob, jež se pod vládou daného prvku a znamení narodily.

Letošní rok se ponese ve znamení nových příležitostí. Celý rok Kovové krysy bude protkán změnami a doslova nezůstane kámen na kameni.Štěstí bude přát jen aktivním a činorodým jedincům, pasivita tedy rozhodně nebude v kurzu.

Lidé narození ve znamení Kovové krysy jsou silnější a odhodlanější než narození jako jiné krysy. Mohou být přímí a nekompromisní. Jsou velmi vášniví a emočně prudcí. Mezi jejich negativa patří závistivost a sobeckost. Jsou přirozenými vůdci, i přes překážky se ženou za stanoveným cílem. Naopak mezi dobré vlastnosti patří soutěživost, ctižádostivost a schopnost na sobě pracovat.

Říká se, že lidé narození v tomto znamení, jsou tzv. hromaditelé. Často naplní svůj příbytek harampádím, kterého se dokáží velmi rychle zbavit...... aby opět mohli hromadit. A běda tomu, kdo by chtěl Kryse něco vzít. Tomu ukáže svou bojovou podstatu.

Proto se tito lidé velmi uplatní na pozicích úředníků, kontrolorů, skladníků, prostě tam, kde jsou zásoby, které je potřeba spravovat a přijmout za své.

Závěrem bych chtěla podotknout, že nejsme ale loutkou osudu. Jsme spolutvůrci života a naší duchovní silou se posouváme a mísíme vodu v naší řece osudu, Rok Krysy je v tomto ohledu obdobím aktivním a energičtějším, než uplynulý rok Vepře.

A tak, kdo z Vás je narozen v tomto znamení - teď v roce 1960 -,  přeji hodně aktivního života a úspěchů. Což přeji i ostatním znamením.

Podkladem pro napsání tohoto příspěvku byly některé údaje z internetových článků týkajících se čínských horoskopů..

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%