To nevymyslíš
Foto: autorka

To nevymyslíš

25. 1. 2020

Aneb Úraz snadno a rychle

Jednoho srpnového dne jsem si naplánovala k obědu uzenou makrelu. Přítel ji moc nemusí, proto jsem mu uvařila nějakou rychlovku. Nechtěla jsem, aby ryba byla cítit v obýváku spojeném s kuchyňským koutem. Na balkon svítilo slunce. Napadl mne nápad. Geniální, pokud by stejně geniální byla i jeho realizace.

Do vany jsem vložila měkkou deku, opřela dva polštáře, přidala polštářek a pevnou podložku pod talíř. Na kočičí kadibudku jsem si připravila rybu (obal jsem předtím samozřejmě hned zabalila do novin a igelitového sáčku), sklenici se střikem a několik bílých papírových ubrousků. Otevřela jsem okno, které většinou bývá jen vyklopené. Přítele jsem požádala, aby mě chvíli nevolal, že nebudu moct.

Vstoupila jsem do vany, trochu zprudka dosedla – a křup! Hlavou jsem narazila na roh otevřeného okna. Sáhla jsem si na ni a na ruce jsem měla krev. Zbarvila několik ubrousků, které jsem na místo hned přiložila. Ujistila jsem se, že se nemotám, a obtížně vylezla z vany. Příteli jsem řekla, co se stalo, a požádala ho, ať se podívá, jak je rána velká. Mezitím jsem zakrvácela ještě několik dalších ubrousků. Situaci zhodnotil jako nikoliv nebezpečnou. Chvíli jsem zůstala sedět, než krvácení přestalo – mám až příliš dobrou srážlivost. Vrátila jsem se do koupelny, okno jsem pouze vyklopila a na druhý pokus snědla makrelu.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.