Waters se vrací do Evropy
s legendární The Wall

Waters se vrací do Evropy
s legendární The Wall

10. 11. 2012

Spoluzakladatel slavné skupiny Pink Floyd Roger Waters oznámil evropské turné jedinečné hudební show The Wall. V rámci osmnácti koncertů vystoupí 7. srpna 2013 i v pražské Synot Tip Aréně.

„Jsem velmi rád, že The Wall opět představíme v Evropě. Bude to pro nás všechny velká zábava. Celou show jsem přepracoval pro koncerty na velkých otevřených stadiónech. Bude to ještě dojemnější, poutavější, dramatičtější a napínavější. Před čtyřiceti lety by takhle široká zeď na stadionech představena být nemohla. Nemohli jsme tehdy zaplnit prostor emocionálně, hudebně i divadelně vyhovujícím způsobem. Technologie se ale změnila. Nyní již můžeme,“ řekl Waters.

Původní představení The Wall z roku 1980 byla v celém svém rozsahu uvedena pouze v rámci 29 koncertů během turné skupiny Pink Floyd a jednou v Berlíně na oslavu pádu Berlínské zdi. Před rokem 2010 byla show příliš gigantická na to, aby se dala přenést na turné. Díky moderním arénám a technologiím ale mohl Walters tuto původní podívanou aktualizovat a zprostředkovat jedinečný zážitek i mladším generacím. Živě již bylo odehráno 192 koncertů po celém světě pro více než 3,3 milionu fanoušků.

Vstupenky na letní představení se za 1790 až 2990 korun začnou pro členy fanklubu prodávat od 12. listopadu a pro členy klubu Live Nation o den později. Běžný předprodej začne až 16. listopadu.

hudební legendy turné
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.