MOJE KOČIČÍ SMEČKA - Závěrečná práce při ukončení studia digifotografie  na U3V ve Zlíně
Foto: autorka

MOJE KOČIČÍ SMEČKA - Závěrečná práce při ukončení studia digifotografie na U3V ve Zlíně

27. 3. 2020

Všichni víme, jak moc nám opatření proti zákeřnému koronaviru zasáhla do života, a všichni se snažíme tato opatření dodržovat. Bohužel už se asi v letošním školním roce nesejdeme se svými spolužáky a nepředáme panu profesorovi naše závěrečné práce pro třetí ročník studia. 

Proto si dovoluji podělit se s Vámi o své fotografie na tomto portálu pro aktivní seniory.

Dostali jsme za úkol vybrat si pro tuto práci nějaké téma,  třeba - život s pejskem, architektura v našem městě, světlo a stín  nebo fotografujeme v noci apod. Já jsem si zvolila téma mně hodně blízké, a to - Moje kočičí smečka. Měli jsme od podzimu minulého roku vyfotografovat deset fotografií a seřadit je do uceleného souboru.

Teď uvedu stručný popis mých fofografií. Je to takový malý příběh ze života koček. 

Začalo to tím, že k nám přišla opuštěná kočka Rozárka a začala s námi žít. Nejraději vysedává v potoce, kde pozoruje vodu a plovoucí listí. S Rozárkou k nám přišla i nenarozená koťátka, která se následně stala narozenými. Rozdali jsme je potřebným a nechali jsme si krásnou malou kočičku Cinďulku, která nás ale opět překvapila vrhem roztomilých koťať. Protože trh s koťaty byl už nasycen, zůstali nám doma další dva kocouři - černý zamračený Mikeš (samozvaný vůdce smečky) a černobílý Šmudla, který je celý den neustále ve střehu a vyhlíží potencionálního nepřítele. Největším nepřítelem je Čumáček ze sousedství, který se  zamiloval do Cinďuly a chtěl by se vetřít do naší kočičí rodiny. Jenže naši kocouři o nevlastního otce nestojí. Když už se schyluje k bitce, tak zasáhne skutečná hlava rodiny Cinďula - zavelí k polednímu klidu a všichni usnou v lásce a míru.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%