Na chatu s... Čtenáři portálu i60 si povídají se známými osobnostmi
Na chatu s Janem Čenským. FOTO: Facebook.com

Na chatu s... Čtenáři portálu i60 si povídají se známými osobnostmi

29. 3. 2020

Nemůžeme na chatu, tak budeme na chatu. Tato slovní hříčka vystihuje narychlo připravený projekt, v rámci kterého se čtenáři portálu i60 propojí s osobnostmi z řad umělců, sportovců, lékařů, vědců a budou si s nimi povídat.

Odpoutat pozornost od negativních zpráv, pobavit se a mít příležitost položit dotaz známým osobnostem, které známe z televize, divadla či rozhovorů v různých magazínech. To je cílem této "akce", kterou organizuje obecně prospěšná společnost GENERACE i60.

Velmi potěšující byla reakce ze strany umělců, kteří na tento nápad okamžitě kývli, takže už teď máme domluvenou spolupráci například s Národním divadlem nebo Divadlem Ungelt a postupně se přidávají i další umělci, ale i sportovci či jiné známé osobnosti.

Slovo "chat" znamená v překladu z angličtiny povídat si, klábosit. Proto se nebojte našim hostům pokládat otázky, které vás zajímají, nejen o jejich práci, ale i koníčcích, radostech, starostech, jež prožívají stejně jako my všichni.

S kým si tedy budeme povídat? Účast v projektu "Na chatu s..." přislíbili například manželé Eva Hrušková a Jan Přeučil, Jitka Smutná, Jan Čenský, Jan Burian, Petr Stach, Milan Hein, tenistka Helena Suková a další.

Besedy budou probíhat dvakrát až třikrát týdně zpravidla v odpoledních hodinách a mohou je sledovat senioři – a samozřejmě i mladší lidé - z celé České republiky. Program a přesný čas besed budeme průběžně zveřejňovat na tomto místě s tím, že čtenáři budou moci ptát se hostů na všechno, co je zajímá. 

Jak bude chat s osobností probíhat
Aby chatování bylo přehledné a nezahltili jsme pozvané osobnosti otázkami ve stejný čas, můžete otázky jednotlivým hostům posílat předem na adresu: chat@i60.cz. Posílat otázky můžete už od této chvíle. Do předmětu mailu uveďte jméno hosta, kterému chcete dotazy položit. My pak po zahájení chatu budeme osobnostem vaše dotazy postupně klást tak, aby pozvaný host měl prostor nejprve odpovědět a pak dostat další otázku.

 

 

Termíny nejbližších chatů:
Úterý 31. března, 14.00 hod.: PETR STACH, divadelní, filmový a seriálový herec
Středa 1. dubna, 14.00 hod.: JAN BURIAN, ředitel Národního divadla
Pátek 3. dubna, 14.00 hod.: EVA HRUŠKOVÁ a JAN PŘEUČIL

 

 

 

Na chatu s... rozhovor
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%