Když jde dáma na vycházku aneb Jaký outfit si připravit na dny, kdy bude zase možné vyrazit mezi lidi
Ilustrační foto: Pinterest.com a instagram.com

Když jde dáma na vycházku aneb Jaký outfit si připravit na dny, kdy bude zase možné vyrazit mezi lidi

22. 4. 2020

Boty, které jsou pohodlné a dá se v nich vyrazit na dlouhou procházku. Oblečení, které je slušivé, sportovní a elegantní zároveň. To je styl, který sedí většině zralých žen. Ty, které si ho pustily do života, zpravidla žijí aktivně a netrápí se pochybnostmi, jak přitom vypadají.

Čas trávený doma v nouzovém stavu se dá pojmout i jako příležitost k probrání šatníku. Uvědomění si, které kusy oblečení tam nevyužité visí roky a které nosíme pořád dokola. A je to i příležitost rozmyslet si, jaké těm oblíbeným kouskům pořídíme nové kamarády.

Jestliže totiž žena ráda chodí na procházky do lesa a má dvě oblíbená trička, které si na ně obléká, je pro ni rozhodně lepší, když si pořídí třetí podobné tričko. Takzvaně ho totiž vynosí. A to rozhodně víc, než kdyby si pořídila elegantní sukni, která se jí sice líbí, ale pak o ní bude tři roky říkat: „Pěkná, hm, ale já si ji nemám kam vzít.“

Zejména pro dámy vyššího věku je velkou výhrou, pokud si dokázaly ujasnit, co sedí k jejich životnímu stylu. A protože velká část zralých žen ve věku kolem šedesátky ráda chodí na procházky a kratší či delší výlety, měl by se jejich šatník skládat především z kousků, které se dají využít k těmto příležitostem. Neznamená to však šatník složený z neforemných sportovních kalhot, mikin z laciné teplákoviny a rozšmajdaných bot, o kterých tak rády říkáme: „No jo, jsou už hnusné, vím, ale když ony jsou tak pohodlné, netlačí...“

Kvalitní tenisky, košile, trička, vesty, propínací svetry, džíny, plátěné kalhoty. To jsou kousky, do kterých je dobré zainvestovat, pokud je žena procházkový, výletový typ. Výhodou je, že jde o oblečení, které nevychází z módy, takže takový šatník je možné složit z dražších, tedy kvalitních kusů, protože v nich můžeme na výlet vyrazit klidně i za deset let a stále budou jasně dávat světu najevo, že jejich nositelka je dáma, která se ráda pohybuje a ví, jak na to, aby i při procházce v lese či na výletě vypadala stále dobře.

Tady je malá inspirace, co si připravit na dny, až zase bude možno někam vyrazit.

 

móda
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%