Divadlo Ungelt začne opět hrát, před představením zatleská a poděkuje
FOTO: Divadlo Ungelt

Divadlo Ungelt začne opět hrát, před představením zatleská a poděkuje

13. 5. 2020

Publikum se může ode dneška vrátit do hledišť divadel. Na rozvolnění okamžitě zareagovalo oblíbené pražské Divadlo Ungelt a od středy mohou jeho produkci opět přihlížet diváci.

“Kvůli opatření bohužel není možné hrát na naší domovské scéně, do hlediště bychom mohli usadit 29 diváků. Ale díky podané ruce kolegů z divadla Metro a ze Švandova divadla, můžeme představení realizovat u nich,” říká principál Ungeltu Milan Hein. Ve středu, kdy Alena Mihulová s Petrou Nesvačilovou odehrají 148. reprízu inscenace Skořápka, diváky v hledišti osobně ředitel Divadla Ungelt přivítá a společně před představením s diváky zatleskají symbolicky všem, díky kterým se těžké chvíle podařilo a stále daří zvládat.

“Potlesk je odedávna to nejryzejší divadelní poděkování. Zaslouží si jej zdravotníci, zaslouží si jej prodavačky, zaslouží si jej lékárníci, ale zaslouží si jej i diváci za to, jak na nás, na divadla myslí, jak nám pomáhají a jak nás neustále ujišťují, že nás nenechají padnout. Jsem jim za to moc vděčný,” dodává Milan Hein.

Kromě Skořápky odehraje Ungelt na půdě divadla Metro a od 25. května ve Švandově divadle celý repertoár včetně momentálně nejúspěšnějších Deštivých dnů, Skleněného stropu a Houslí. “Moc kolegům z uvedených divadel za jejich pomoc děkuji, vážím si jí,” uzavírá Milan Hein s vírou, že brzy diváci budou moct přijít i na domácí půdu a že během prázdninových měsíců herecké hvězdy odehrají i naplánovaná představení Letní scény.

divadlo
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%