Jak na Covid-19?
Ilustrační foto :pixabay. com

Jak na Covid-19?

3. 6. 2020

Mám to od Karla a za něj dám ruku do ohně. Před padesáti léty jsme válčili na Libavě a Karel nám zachránil život. Pili jsme vodu z louží a Karel do nich obětavě sypal Pantocid. Karel mi také posílá pouze prověřené řetězové maily, certifikované BIS.

Karel trpěl řadou neduhů, dokud neobjevil na internetu přípravek Parazitol. Hned třetí den mu z těla vypudil metrovou tasemnici a zakrátko následovali různí červi, roztoči a jiná havěť. Karel mi poslal i  jejich fotografiie,  ale nechci je šířit. Kdo má dobrý žaludek, najde podobné  na webových stránkách Parazitolu. Také je tam pěkný rozhovor s Dr. Lydií Kovaříkovou z Vědeckého výzkumného institutu lékařské parazitologie a tropické mediciny o tom, co všechno  paraziti dokážou.

Export tohoto léku je zakázaný, dokud nebude plně dostupný všem obyvatelům Česka! Díky vzácnému pochopení pro potřeby jeho  obyvatel udělal výrobce řadu náročných systémových, organizačních a technických opatření, kterými pro omezený počet vybraných zájemců nabízí s padesátiprocentní slevou za 849.- Kč několik posledních balení Parazitolu, pokud zájemce rychle zareaguje s objednávkou. Pozor ovšem na padělky!

Ale teď příjde to hlavní. Po krátkém oddychu od parazitů se Karlovi přitížilo a rozhodl se aplikovat další balení  Parazitolu. Zároveň po mediální masáži v ČT s hrůzou zjistil, že i bez testování  má čtyři z pěti příznaků onemocnění coronavirem. Karel byl dva dni v šoku neschopen jakékoliv reakce, když třetího dne zmizel pátý příznak nemoci, další den čtvrtý, v neděli hned poslední zbývající a Karel byl uzdraven.

Už na začátku jsme viděli, že Karel není ve zdravotnictví žádný elév. Podobně jako profesor Prymula je vojenským zdravotníkem v záloze. Číslo vojenské odbornosti  811, Zdravotník (lapiduch). Podrobnou analýzou došel k závěru, že Parazitol má daleko větší potenciál, než má v názvu, a tak po vyhubení parazitů se vrhá na viry. Jak píše, jednotlivé coronaviry se postupně nabalovaly na sebe, až v milionových počtech byly postřehnutelné pouhým okem. Vycházely z těla močovou trubicí a Karel je likvidoval vlastním, patentovaným, desinfekčním roztokem, (100 ml Sava na kbelík destilované vody), který mimochodem bez poplatků nabídl Ministerstvu zdravotnictví.

Karlův objev mi vzápětí potvrdil i Tonda a za něj dám taky ruku do ohně. S Tondou jsme seděli třicet let v jedné účtárně a Tonda měl vždycky pravdu! Rok po listopadu řekl do očí Burdovi, že vytuneloval podnik, a musel jít. Jako vždy měl pravdu. Ředitele Burdu za dva roky zavřeli a museli jsme jít všichni.

Tonda ovšem zjistil, že existuje další podobný prostředek Bactefort. Vážný zájemce opět najde na netu fundovanou prezentaci s prof. MUDr. Lydii Kovaříkovou z Vědeckého výzkumného institutu lékařské parazitologie a tropické mediciny o tom, co všechno paraziti dokážou.

Export tohoto léku je zakázaný, dokud nebude plně dostupný všem obyvatelům Česka! Díky vzácnému pochopení pro potřeby jeho  obyvatel udělal výrobce řadu náročných systémových, organizačních a technických opatření, kterými  pro omezený počet vybraných zájemců nabízí s padesátiprocentní slevou za 990.- Kč několik posledních balení Bactefortu, pokud zájemce rychle zareaguje s objednávkou. Pozor ale na padělky!

Tonda pochopitelně absolvoval obvyklé odčervování, vypuzení tasemnic, moučných červů a roztočů. Tonda ale žije v prostředí promořeném coronavirem a ten se mu několik týdnů vyhýbá. Není pochyb, přípravek má prokazatelně i preventivní charakter!

Tonda ale po výše zmíněném objevu  potvrdil  další schopnost Bactefortu. Uvádí, že po třetí dávce má navíc zlepšenou erekci až o 37,5 %. To je o plných 11 % více, než u prostředků, které v televizi propaguje MUDr. Uzel! Také Tonda mi posílá jen pravdivé řetězové maily.

 Kamarádi, neváhejte a urychleně zakupte Parazitol, nebo  Bactefort. Padesátiprocentní sleva platí už jen několik hodin, a jak píše Tonda, oba prostředky ve velkém skupují čínští agenti! Až to sem začnou lifrovat z Číny Ruslanem, bude to za desetinásobek! Sám jsem si objednal ještě na poslední chvíli dalších jedenáct balení..

 Zdraví Jarda Kalivoda

 P.S: Kamarádi, nepřinesli jste si z vojny nějaký Pantocid.? Pátral jsem po něm i na MNO, bohužel celá zásoba předlistopadové armády vybuchla před několika lety ve skladu a desítky tun Pantocidu zamořily  okolí Vrbětic!  A teď pozor. Nakoukněte do loňské statistické ročenky: Vrběticko je tři roky po sobě nejzdravějším regionem v ČR! A není odtud hlášena jediná nákaza coronavirem! Nikdo mi nevymluví, že je to náhoda! Prokazatelně je za tím Pantocid!

Co za svinstva nám sem během Studené války imperialisti naházeli a se vším si Pantocid poradil a jak se zdá, ve Vrběticích si  poradil i s coronavirem. Nemůžeme se dočkat, až přijde z USA, Japonska, Číny či Koreje nějaký zázrak na Covid-19. A přitom minimálně tři máme doma.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%