Kočičí jídelníček? Chutný, pestrý a zdraví prospěšný
Ilustrační foto: pixabay.com

Kočičí jídelníček? Chutný, pestrý a zdraví prospěšný

5. 7. 2020

Kočky jsou svébytní tvorové… tak nezávislí, tak nekomunikativní, tak nekontrolovatelní. Každý chovatel ví, že není lehké se kočkám jen tak dostat pod kůži.  Jak se k nim tedy dostat co nejblíže a získat si jejich srdce?

Tím, že jim naservírujeme potravu, která splňuje přísné požadavky tohoto nadřazeného zvířete. A pokud to nejen chutná, ale i pozitivně působí na jejich zdraví, je předem vyhráno. Každý, kdo má doma kočku jistě potvrdí, že kdyby kočky mohly, nakupovaly by v lahůdkách či prodejnách se zdravou výživou.

Kočky při výběru krmiva preferují vůni a chuť, která jim připomíná jejich přirozenou potravu, tedy vůni a chuť čerstvého masa. A právě kapsičky Brit Care Fillets in gravy svým složením odpovídají těmto potravním potřebám koček. Kousky masa přinášejí kočce uspokojení jejího loveckého pudu a zajišťují i přirozené bílkoviny nutné pro správnou výživu kočky. Omáčka obsahuje látky, které pocházejí z masa a kočce velmi příjemně voní a chutná.

Zdraví podporující delikatesy

Protože je ale kočka masožravec, je celé její tělo ohroženo čpavkem, který vzniká ve střevech při trávení masa. Z toho důvodu mohou kočky často trpět na záněty dásní a močového aparátu. Proto Brit Care kapsičky jako jediné obsahují kombinaci bylin, které chrání zdraví těchto orgánů – lichořeřišnici a rakytník.

Lichořeřišnice je známá jako přírodní antibiotikum, které velmi účinně chrání močový aparát kočiček od bakteriálních zánětů. Lichořeřišnici už odnepaměti používají šamani i v lidské medicíně. Rakytník obsahuje intenzivní antioxidanty s protizánětlivými účinky, které chrání dásně od zánětů a zlepšují tak zdraví chrupu, který je pro normální život kočky naprosto nezbytný. Rakytník navíc vhodně působí na imunitní a trávicí systém a pozitivně ovlivňuje srdeční funkci.

Kvalita až na prvním místě

Kočka pozná, co je pro ni dobré. Všechny ingredience, maso a bylinky, v kapsičkách ukryté, jsou lokálního původu. Kromě vnitřního působení na zdraví se kvalitní ingredience odrážejí i na celkovém exteriéru kočky. Vitálnost a lesklá a silná srst už budou jen „třešničkou na dortu“ spokojené kočky. A že masové filetky s voňavou šťávou chutnají! Jedná se proto o pochoutku, kterou ocení i velmi vybíravé kočky a kočky s problematickým příjmem krmiva.

A protože každá kočka je originál, přináší nová řada masových kapsiček hned šest variant. Nechybí ani varianty pro koťátka a sterilizované kočky se specifickými výživovými potřebami. Masové filetky z výběrového kuřátka, jemného krůtího, vydatné kachny, dietního králíka a lahodného lososa poté vycházejí vstříc všem kočičím mlsalům a jejich chuťovým preferencím. Díky šťávě navíc doplňují důležité tekutiny a kapsička je tak kompletním krmivem, skvělou odměnou či přilepšením ke granulkám.

Pro zdraví a dobrou kondici má smysl vybírat kapsičky, jako jsou tyto – bez chemie, obilovin, cukru, sóji, či geneticky modifikovaných organismů. Řada kapsiček Brit Care Cat je vyráběna v Česku a sestavena tak, aby chuťově ohromila každého kočičího strávníka.

domácí mazlíčci kočka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.2 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.