Setkání Íčkařů v Řevnicích se ruší
Kemp Řevnice - místo setkání Íčkařů

Setkání Íčkařů v Řevnicích se ruší

23. 7. 2020

Vzhledem k nepříznivému vývoji onemocnění covid-19, kdy počty nových onemocnění strmě rostou, jsme se rozhodli setkání Íčkařů v Řevnicích zrušit.

Nechceme riskovat onemocnění našich seniorských přátel. Setkání uspořádáme jakmile se koronovarirová situace uklidní. Děkujeme za pochopení!

______________________________________________________________________________________________

 

Základním táborem setkání Íčkařů na sklonku letošního léta bude Kemp Řevnice. Ten nabízí ubytování v dřevěných chatkách s lůžky pro 2-4 osoby s celkovou kapacitou 36 lidí.

Každá chatka má vlastní sociální zařízení (toaletu, umyvadlo, sprchový kout) a také lednici či varnou konvici. K dispozici je pak společenská místnost se dvěmi vybavenými kuchyněmi. Cena ubytování v kempu vyjde na cca 280 - 370 Kč na osobu a noc (dle obsazenosti chatek třemi či čtyřmi osobami).

Kemp na břehu řeky Berounky je vzdálen od vlakového nádraží cca 8 minut pěší chůzí. Vlaky z Hlavního nádraží Praha jezdí do Řevnic v pracovních dnech třikrát do hodiny, přes víkend každou půlhodinu. Cesta vlakem do Řevnic trvá cca 25 minut. Přímo v kempu je možné parkování pro ty, kteří zvolí cestu automobilem.

Městečko Řevnice má krásné náměstí s hospůdkami, kavárničkami, cukrárnami (10 minut z kempu). Příroda v okolí láká k výletům, a to jednak na blízký Karlštejn (dvě stanice vlakem), do Koněpruských jeskyní, lom Amerika či obce Sv. Jana  pod Skalou apod.

 

Předběžný program setkání Íčkařů:

Pátek 18.9. - přivítání účastníků v odpoledních hodinách, grilování, pivo, víno, zpěv
Sobota19.9. - výlet do Berouna spojený s prohlídkou města nebo túra po okolí Řevnic s Radko Volemanem (fotograf a provozovatel webu Turistický gurmán), v rámci které budou zájemci zasvěceni do tajů digitální fotografie.
Neděle 20.9. - dopoledne Geologická vycházka se Štěpánem Rakem v Karlštejně, po obědě prohlídka hradu Karlštejn
Pondělí 21.9. - celodenní výlet do Prahy - dopoledne individuální program, odpoledne návštěva Fresh Senior festivalu ve Vile Pellé na Praze 6, jehož součástí bude také módní přehlídka i60 Senior Fashion.
Úterý 22.9. - individuální odjezd

Program je v tuto chvíli předběžný, může být doplněn o další aktivity s tím, že finální program bude zveřejněn v první polovině srpna.

Každý účastník si hradí ubytování sám (na místě po příjezdu), stravování je individuální. Redakce hradí občerstvení v pátek večer a také průvodce (Štěpána Raka a Radko Volemana).

Objednání ubytování přes redakci na e-mailu i60@i60.cz. Před objednávkou promyslete počet lidí v chatce a termín (počet nocí).

Těšíme se na setkání s vámi v Kempu Řevnice!

 

Dosud se přihlásili:

5evnice_přihlášky.png

i60 Párty i60.cz
Hodnocení:
(4.8 b. / 32 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%