Máte rádi zimní dovolenou?
Navštivte Dolomity (a nás)

Máte rádi zimní dovolenou?
Navštivte Dolomity (a nás)

19. 11. 2012

Máte rádi zimní dovolenou? Já vím, že jsou i v České republice hezká místa a internet se hemží lákavými nabídkami na levné lyžování. Taky ale vím, že na půl cesty k nám do italského Chiusa Di Pesio http://www.vallepesio.it/ jsou krásné Dolomity, které jsou hojně nabízené takřka všemi cestovkami. A věrte mi, že i tady je pěkně.

Máme začátek zimy, tak je aktuální se podívat například na tři vzájemně propojené lyžařské areály http://www.mondole.it/index.php?id=12335. Na těchto stránkách najdete i možnosti ubytování přes immobilliare agentury (realitky) a nemusíte být odkázáni na cestovky, jestli zorganizují hromadný zájezd. 

Na druhou stranu kopce, směrem k Francii, je další zajímavé místo pro (nejen) zimní radovánky http://www.limonepiemonte.it/. Z Limone jsme si udělali báječný výlet alpským průsmykem s fantastickými přírodními scenériemi do zhruba 200 km vzdáleného Monte Carla. No a přímo z okna mám výhled na http://www.lurisiamontepigna.it/, kde nejčastěji lyžuje můj manžel, a já doma lituji, že jsem se to ještě nenaučila. A jestli neradi cestujete, tak se alespoň pobrouzdejte těmito nabídnutými stránkami a kochejte se v teploučku za pecí.

Až přijedete, stavte se u nás na kafe!

Hodnocení:
(2 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%