Máte rádi zimní dovolenou?
Navštivte Dolomity (a nás)

Máte rádi zimní dovolenou?
Navštivte Dolomity (a nás)

19. 11. 2012

Máte rádi zimní dovolenou? Já vím, že jsou i v České republice hezká místa a internet se hemží lákavými nabídkami na levné lyžování. Taky ale vím, že na půl cesty k nám do italského Chiusa Di Pesio http://www.vallepesio.it/ jsou krásné Dolomity, které jsou hojně nabízené takřka všemi cestovkami. A věrte mi, že i tady je pěkně.

Máme začátek zimy, tak je aktuální se podívat například na tři vzájemně propojené lyžařské areály http://www.mondole.it/index.php?id=12335. Na těchto stránkách najdete i možnosti ubytování přes immobilliare agentury (realitky) a nemusíte být odkázáni na cestovky, jestli zorganizují hromadný zájezd. 

Na druhou stranu kopce, směrem k Francii, je další zajímavé místo pro (nejen) zimní radovánky http://www.limonepiemonte.it/. Z Limone jsme si udělali báječný výlet alpským průsmykem s fantastickými přírodními scenériemi do zhruba 200 km vzdáleného Monte Carla. No a přímo z okna mám výhled na http://www.lurisiamontepigna.it/, kde nejčastěji lyžuje můj manžel, a já doma lituji, že jsem se to ještě nenaučila. A jestli neradi cestujete, tak se alespoň pobrouzdejte těmito nabídnutými stránkami a kochejte se v teploučku za pecí.

Až přijedete, stavte se u nás na kafe!

Hodnocení:
(2 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Štolbová
Nepřijedu,ale zdravím a v teploučku pokoukám.Dík O.
Věra Sehnalová
Mam novy kavovar presso Zuzko,snad do jara vydrzi. Tesim se na tebe.
Zuzana Pivcová
Já jsem si, Věrko, už Vaše městečko na stránkách prohlédla, moc se mi líbí, ale na lyžích jsem nestála od doby, co jsem se odstěhovala z Podkrkonoší, takže to nechám na pozdní jaro!!
Věra Sehnalová
Maly doplnek: pod pojmem ,,ospitalita,, je seznam hotelu a jinych druhu ubytovani, realitky nabizi levnejsi soukrome pronajmy bytu primo v centrech.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.