Konec roku 2020 vážně ohrožen pro celý národ
FOTO: autor

Konec roku 2020 vážně ohrožen pro celý národ

22. 9. 2020

Co nás čeká v zimě?

Od pondělí bude opět platit zvýšené bezpečnostní opatření v boji proti Coronaviru. Budou se nosit roušky, pod nimi budeme lokat vydýchaný vzduch plnými doušky, a pokud nás rostoucí čísla a počet nakažených nemine, tak nás čeká další… no jémine… Do toho vletí chřipka jako každý rok, a rozeznat konkrétně co kdo má, kdo to má, a třeba i kdo z toho má, to bude oříšek. Ale to nám upřesní ve zprávách hlasatel Voříšek. Jen až bude ten mumraj alias chřipkovir, o jedno se bojím, a za tím si stojím. Aby vláda neuzavřela hranice, v krámech nezbyly prázdné police, nemohli jsme nikam ven, doma měli roušku na oušku, a nevyhlásili vstup do ČR podmíněný dlouhodobou karanténou. To by sem nikdo nejezdil, každý, kdo by sem přece jen jel, byl by v karanténě… no jo, ale kde? Venku na střeše nabodnut na anténě? A jsem u jádra věci, to bych chtěl vědět předem, přeci.

Když by se uzavřely hranice pro běžný vstup, ten, kdo by je překročil, by musel být v té karanténě a nechodit ven, nestýkat se s nikým celý den, jen s těmi ufouny v bílém skafandru…všude karanténa… tak je tu jedna otázka.

ALE CO JEŽÍŠEK A MIKULÁŠ?

Co nám k vánocům pak Vire, dáš? Nikam je vláda a hygienici nepustí, na nic nebudou moci šáhnout, nikoho za dárky finančně stáhnout, nikoho se dotknout, a už si dokážete představit čerta, jak hudruje, že neposloucháme pod rouškou? To raději zůstane v pekle. A  já se tak těšil, že čert naplácá prdíznu Helče za drzé provokační řeči. Ach jo, a mám zas o čem přemýšlet…

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%