Módní přehlídka Zlín 24. září 2020
Foto: autorka

Módní přehlídka Zlín 24. září 2020

26. 9. 2020

Do roka a do dne, a to doslova, se uskutečnila další módní přehlídka ve Zlíně. I když nynější doba těmto akcím moc nepřeje, přes to všechno určitě bude mít na co vzpomínat každý, kdo přišel a odložil strach z nakažení nemocí covid-19.

Na tuto akci se mnou jela i má dlouholetá kamarádka Vlasta, která byla i mojí dlouholetou spolupracovnicí v Čokoládovnách a opravdu jsme už společně zažily velkou spoustu různých událostí. A to jak v osobním životě, tak v tom pracovním. 

Nechci zde popisovat všechno od první minuty naší cesty do Zlína. Zkrátka na místo určení jsme dojely natěšené, a než vše začalo, tak jsme se již na nádraží setkaly s Majkou M. a po domluvě jsme šly na kávu do kavárny Továrna. Zde k našemu úžasu na nás čekala Helenka Č., což už byla záruka toho, že se nudit nebudeme a že dojde i k nějaké veselé příhodě. A také že došlo. A to, když jsme si říkaly, kdo by měl ještě dojet či dojít na módní přehlídku. Načež Helenka řekla: "Měla by dojít ještě nějaká Měchurová." Netušila však, že sedí naproti ní tváří v tvář. Tak jsme všechny vyprskly smíchy. Ona totiž Helenka Majku neznala, viděly se zde zcela poprvé. Až jsme se tedy vychechtaly, tak Helenka i já jsme se snažily dovolat těm, o kterých jsme věděly, že se akce zúčastní. Díky hovoru pak za námi na kávu došla také Libuška K. Po vypití kávy, a některé si k ní dopřály také jahodový zákusek, jsme se odebraly do další kavárny, kde měla být módní přehlídka. 

Již při cestě jsme potkávaly ženy i muže oděné do dobových kostýmů a bylo jasné, že to bude zase velmi líbivý program. A to se také potvrdilo. Snad mně dáte za pravdu po zhlédnutí mých fotek. Hanka si dala opravdu záležet, určitě to byla spousta bezesných nocí, kdy spřádala plány na program, a než to vše vyřídila a zařídila, tak jí to sebralo jistě spoustu času. A starost, jak to bude s pandemií Covid 19, jí to vše určitě ještě více zkomplikovala.

Tímto Hance moc děkuji, opět jedna nezapomenutelná akce, na kterou jistě nejen já budu dlouho a moc ráda vzpomínat! Hanko L., moc velké díky, bylo to úžasné!!!

 Videa Heleny Vambleki Červenkové:

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.