Módní přehlídka Zlín 24. září 2020
Foto: autorka

Módní přehlídka Zlín 24. září 2020

26. 9. 2020

Do roka a do dne, a to doslova, se uskutečnila další módní přehlídka ve Zlíně. I když nynější doba těmto akcím moc nepřeje, přes to všechno určitě bude mít na co vzpomínat každý, kdo přišel a odložil strach z nakažení nemocí covid-19.

Na tuto akci se mnou jela i má dlouholetá kamarádka Vlasta, která byla i mojí dlouholetou spolupracovnicí v Čokoládovnách a opravdu jsme už společně zažily velkou spoustu různých událostí. A to jak v osobním životě, tak v tom pracovním. 

Nechci zde popisovat všechno od první minuty naší cesty do Zlína. Zkrátka na místo určení jsme dojely natěšené, a než vše začalo, tak jsme se již na nádraží setkaly s Majkou M. a po domluvě jsme šly na kávu do kavárny Továrna. Zde k našemu úžasu na nás čekala Helenka Č., což už byla záruka toho, že se nudit nebudeme a že dojde i k nějaké veselé příhodě. A také že došlo. A to, když jsme si říkaly, kdo by měl ještě dojet či dojít na módní přehlídku. Načež Helenka řekla: "Měla by dojít ještě nějaká Měchurová." Netušila však, že sedí naproti ní tváří v tvář. Tak jsme všechny vyprskly smíchy. Ona totiž Helenka Majku neznala, viděly se zde zcela poprvé. Až jsme se tedy vychechtaly, tak Helenka i já jsme se snažily dovolat těm, o kterých jsme věděly, že se akce zúčastní. Díky hovoru pak za námi na kávu došla také Libuška K. Po vypití kávy, a některé si k ní dopřály také jahodový zákusek, jsme se odebraly do další kavárny, kde měla být módní přehlídka. 

Již při cestě jsme potkávaly ženy i muže oděné do dobových kostýmů a bylo jasné, že to bude zase velmi líbivý program. A to se také potvrdilo. Snad mně dáte za pravdu po zhlédnutí mých fotek. Hanka si dala opravdu záležet, určitě to byla spousta bezesných nocí, kdy spřádala plány na program, a než to vše vyřídila a zařídila, tak jí to sebralo jistě spoustu času. A starost, jak to bude s pandemií Covid 19, jí to vše určitě ještě více zkomplikovala.

Tímto Hance moc děkuji, opět jedna nezapomenutelná akce, na kterou jistě nejen já budu dlouho a moc ráda vzpomínat! Hanko L., moc velké díky, bylo to úžasné!!!

 Videa Heleny Vambleki Červenkové:

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Všem děkuji za krásné komentáře a Helence Č. za povolení vložení jejich videí z této famozní modní přehlídky!
Alena Várošová
Nedalo mi to,co se má pochválit,ať se chválí. Skvělé fotografky z íčka Anička P a Anička Č,Maruška M a Helenka Č,že nám mohly zprostředkovat fotkami prefektní módní přehlídku Hanky L.Smozřejmě děkuji Aničce Potůčkové za super článek. Zaujala mě dobová móda - nádhera a též šarmantní retro styl tanečnic, který miluji a modely na modelkách ./Jedny a ty samé až na jednu/.Slušelo to všem.Taky se mi jednou splnil sen,že jsem mohla stát modelkou na tak úspěšné akci,jakou organizovala Hanka L. Ale neuspěla jsem,nebo jinak nepatřila jsem k těm vyvoleným,ale přesto mám hezké vzpomínky. Když máte štěstí a známosti modelkou může být každá.V zákulisí ji načesou,u,vizážistka a stylistka ji upraví a může vyrazí na molo.Ovšem nejvíce starostí s přehlídkou mají oranizátorky,těm patří velký dík,že i naproti koravinové krizi,jsme mohli shlédnout tak skvělou přehlídku na vysoké úrovni. I tak Hanko děkuji. Uspěla jsem jinde a určitě to bylo náročnější i na myšlení.
Věra Drábková
Hanička Lancová je skvělá organizátorka a přehlídka určitě byla skvělá. Mrzí mě, že jsem nemohla přijet a nasát skvělou atmosféru, která tam určita byla a setkat se se všema holkama.
František Matoušek
Co říci po tolika pochvalných a kladných hodnoceních. Líbil se mi jak vtipný článeček tak skvělé fotky.
Jaroslava Handlová
Aničko, pěkně a pohotově jsi všechno zdokumentovala. Jsem ráda, že jsem se do Zlína vydala. Byl to krásně připravený program Hankou Lancovou a všichni, kdo na tom společně pracovali a něco zde předvedli, si zaslouží uznání. Bez návštěvníků by to bylo smutné a k ničemu. Myslím, že příznivá atmosféra a zodpovědný přístup všech nesnížil obranyschopnost každého z nás. Spíše načerpanou radostí přispěla tato akce k pozitivním vlivům na náš organismus. Tak to vnímám já, ale nikomu svůj názor nevnucuji. Díky za toto setkání. Hanko, budu se moc těšit na video a ještě jednou gratuluji ke zdařilé akci.
Hana Lancová
Děkuji Aničce Potůčkové za perfektní "píár" z módní přehlídky ve Zlíně. Tím pádem postačí, abych přispěla svou trochou do mlýna až po zpracování videa.
Libuše Křapová
Šmarjápano! Paní Pokorná, to, že někdo nemá z koronaviru přehnaný strach, musí být okamžitě vámi napomenut? Já ve Zlíně také byla, bylo to parádní a rozhodně pozitivní. A sama za sebe říkám, že raději budu žít pět let intenzivně, než se deset let klepat strachy. A vůbec, nechte na každém jednotlivci, ať se s Covidem vyrovnává po svém. To se týká jak pozitivity u Heleny nebo opatrnosti u jiných. Je prokázáno, že stres a strach snižuje imunitu. My ve Zlíně rozhodně stres a strach neměli. JInak bychom tam nejeli. Muži i ženy.
Soňa Prachfeldová
Moc hezké fotky, příjemná atmosféra, radost ze setkání.
Eva Mužíková
Aničko, zkrátka umííííš !!!!
Helenka Vambleki
I já pochválím článeček, ve kterém dokonce hraji nějakou roli :-) Četla jsem ho u Tebe ještě před zveřejněním a teprve dnes jsem si na něj znova vzpomněla a pospíchám přidat hvězdičky. Ano, bylo tam moc fajn a všem pochybovačům o nákaze: Nebezpečí Covidu bylo úplně stejné jak v dopravním prostředku, v obchodě či knihovně. Kdo se nemocí moc bojí, žije vlastně ve stresu...a stres je samozřejmě spouštěč všech nemocí. Proto mysleme pozitivně a radujme se z toho, co život přináší a neodpírejme si takové pěkné akce, které tělíčko nabijí pozitivní energií a radostí z pěkného shledání dávných přátel

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.