Držte si klobouky. Jsou v módě a nosí se ke všemu
Ilustrační foto: pinterest.com

Držte si klobouky. Jsou v módě a nosí se ke všemu

8. 10. 2020

Dříve dáma bez kloboučku nevyšla z domova. Klobouky bývaly symbolem elegance, luxusu, ženskosti. Později na ně pod vlivem trendu nosit vše pohodlné a sportovní ženy poněkud zanevřely. Nyní se znovu objevují v ulicích.

Nosí se ovšem v úplně jiných kombinacích, než tomu bývalo kdysi. Jistě, stále je možné si vyrazit na podpatcích, v elegantním kostýmku, s malou kabelkou a kloboukem. Jenže mladé dívky takový styl moc nepreferují a zralé a starší dámy dávají přednost módě pohodlné, spíše sportovní. A tak často říkají: K čemu by mi byl klobouk? Jenže se nyní v módních časopisech, na přehlídkových molech i v ulicích čím dál častěji objevují ženy, které se nebojí neobvyklých kombinací a umí do nich zahrnout i kloboučky. A tak se nosí k džínám, ke sportovním bundám či k teniskám stejně  jako ke kabátům.

Elegantní klobouk, klasický podzimní plášť, černé úzké kalhoty a bílé tenisky? Proč ne? Malý klobouček, sportovní bundička a kozačky? Jistě, proč ne? Klobouky můžou být malé nenápadné, stejně jako zářivě barevné či poněkud rozměrné. Jisté je jedno. Většinou v nich žena nezapadá v davu, trošku či více poutá pozornost. Takže to není móda pro vyznavačky nenápadnosti. Ale žena, která se nebojí si na hlavu něco umístit, má nyní nepřeberný výběr možností.

Tady je malá inspirace, s jakými outfity se klobouky na podzim dají kombinovat. A možná je to i důkaz, že kloboučky zralým dámám sluší mnohdy více než mladým.

móda
Hodnocení:
(5.2 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.