Lidičky, není to ještě tak špatné
Ilustrační foto: pixabay.com

Lidičky, není to ještě tak špatné

6. 10. 2020

Vážení íčkaři,

posílám odkaz na video, abych vás tak trochu odpoutala od této zvláštní doby, kdy večer platí cosi jiné než ráno, kdy lidé slovně útočí jeden na druhého, jedni nebudou a nebudou nosit roušky. A do toho všeho ještě volby, a protože jde zase jen o teplá, dobře placená  místečka, tak lidská nenávist, zloba, nevraživost,pomlouvání není mnoha lidem cizí. Zvláště pak těm, co soupeří o moc.

Video vám ukáže, že dobří lidé ještě nevymřeli. Že je ještě dosti těch, kteří neváhají pomoci dalším živým tvorům, bez kteých by tato země byla značně ochuzena. Mnohdy i tak trochu riskují až za hranici vlastního života. Chci jim poděkovat, škoda nejen každého lidského života, ale i života zvířat, i když, dle mého názoru, lidský život má vždy prioritu.

A protože mi díky silné alergii nebylo dáno žít např. s nějakým psem, či jiným zvířetem, o to víc je snad miluji a hlavně   mě baví fota a videa se zvířaty.

Tady, v tomto článku chci poděkovat všem, v jejichž životě je kousek místa nejen pro jejich mazlíčky, ale i pro ty, které jsou v útulcích, nikdo je nechce a hlavně, někdo je odložil ,v horším případě odhodil  a to jen a jen díky svému nezodpovědnému chování.

Na chvilinku se soustřeďte na video a ocitnete se zcela mimo realitu.

 

Hezké dny

příroda
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.